HomeHL-LifestyleΦωτεινή Αθερίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο μωρό της

Φωτεινή Αθερίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο μωρό της

Η ηθοποιός γέννησε το δεύτερο παιδί της - «Μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ» γράφει στο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγο μετά την είδηση ότι η Φωτεινή Αθερίδου γέννησε το δεύτερο παιδί της, όπως έκανε γνωστό η Δανάη Μπάρκα, η ηθοποιός προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση.

Μέσα από το μαιευτήριο, η Φωτεινή Αθερίδου φωτογραφήθηκε με το νεογέννητο αγοράκι, το δεύτερο που έφερε στον κόσμο με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Τις φωτογραφίες ανέβασε στο Instagram, όπου και έγραψε στη λεζάντα ότι γέννησε στις 15 Μαΐου με φυσιολογικό τοκετό και παρότρυνε όσες γυναίκες την ακολουθούν, να μην φοβηθούν να το κάνουν.

Μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον γιατρό της και το προσωπικό της κλινικής, όπου γέννησε. Πιο αναλυτικά, στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «15/5/2023 μια μερα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει ! Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της!».

Δείτε τις φωτογραφίες και την ανάρτησή της

«Γέννησε χθες η Φωτεινή Αθερίδου. Έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της. Το μάθαμε χθες πολύ αργά. Να είναι γεροί και καλότυχοι όλοι και να είναι πάντα στο φως. Πιο χαρμόσυνη είδηση δεν υπάρχει. Και φίλος σου να μην είναι ο άλλος, χαίρεσαι όταν ξέρεις ότι πήγαν όλα καλά» είπε η Δανάη Μπάρκα στο «Πάμε Δανάη!».

Την είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της Φωτεινής Αθερίδου είχε επιβεβαιώσει ο φίλος της, Δημήτρης Μακαλιάς, τον Ιανουάριο, όταν η ηθοποιός βρισκόταν στον 4ο μήνα κύησης.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Φωτεινή Αθερίδου είπε για το πρώτο της παιδί: «Δεν έχω φωνάξει ποτέ στον Θοδωρή, δεν μπορώ. Δεν εξοργίζομαι εύκολα, έχω μεγάλη υπομονή. Με τον Κώστα έχουμε την ίδια αντίληψη για το πώς πρέπει να μεγαλώσει ο γιος μας. Πριν το παιδί είχαμε μια σχέση με τον Κωνσταντίνο πάρα πολύ ρευστή».

Όσον αφορά στον έρωτα και τη γνωριμία με τον σύζυγο της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, η ίδια είχε πει: «Τον είχα ερωτευτεί στη σχολή το 2011 και έκοβα τις φλέβες μου. Ήμουν στα πατώματα. Αυτός τότε ήταν barman, ερχόταν σχολή, είναι και 2 μέτρα, κατάλαβες και δεν ήθελε και πολύ τις σχέσεις, οπότε μου έλεγε πως είμαστε φίλοι. Πέρασαν τρία χρόνια έρωτα, ο οποίος δεν εξελισσόταν σε σχέση. Είχα υπομονή, κάποια στιγμή κουράστηκα, τελείωσε και έφυγα και αυτός τρελάθηκε μετά, γύρισε και άλλα τρία χρόνια με κυνηγούσε αυτός. Η σχέση μου με τον Κώστα πέρασε από διάφορα στάδια, πριν καταλήξουμε μαζί».
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση