HomeΕΚΛΟΓΕΣΗ Ντόρα Μπακογιάννη στο Καστέλι Κισσάμου

Η Ντόρα Μπακογιάννη στο Καστέλι Κισσάμου

Ποιους είδε-Τι συζήτησαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε σήμερα το Καστέλι.  Στο Δημαρχείο Κισσάμου αναφέρθηκε στα έργα που δρομολογήθηκαν την τελευταία τετραετία υπογραμμίζοντας ότι ο πρώτος στόχος που ήταν να φτάσει ο ΒΟΑΚ  έως το Καστέλλι, παρά το ότι η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε κάνει τίποτα, έχει προχωρήσει και σε λίγα χρόνια η Κίσσαμος θα έχει έναν σύγχρονο και ασφαλή δρόμο.

«Δεν μείναμε μόνο σε αυτά, δημοπρατήθηκαν τα Φράγματα Ταυρωνίτη με 267 εκατ. ευρώ για να εξασφαλίσουμε νερό ύδρευσης και άρδευσης έως και την Δυτική Κίσσαμο και προχώρησε η χρηματοδότηση πολλών έργων του δήμου, όπως η αποκατάσταση των υποδομών του σχεδίου πόλης, τα έργα στον κόμβο του Δραπανιά, η αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου, τα έργα αποκατάστασης του ΒΟΑΚ στα Νοπήγεια και το Μαυρομούστακο» είπε.

«Παράλληλα μία προσωπική μου δέσμευση στους κατοίκους της Πολυρρήνιας, ήταν ο κεντρικός δρόμος σύνδεσης με την πόλη της Κισσάμου. Ένα έργο του οποίου έχει εγκριθεί ήδη η χρηματοδότηση  και σε λίγες μέρες δημοπρατείται από την Περιφέρεια», υπογράμμισε  η κ. Μπακογιάννη.

Στόχος μας για την επόμενη τετραετία είναι ο παρακαμπτήριος δρόμος του Καστελίου, ένα έργο αναγκαίο, λόγω της υψηλής επισκεψιμότητας της περιοχής, ο δρόμος Πλάτανος-Σφηνάρι, τα νέα λύκεια Κισσάμου, η νέα δεξαμενή στο Έλλος και άλλα μικρότερα έργα  αναβάθμισης των υποδομών. Σας ζητώ να μου δώσετε δύναμη, γιατί όσο περισσότερο δύναμη έχω, τόσο πιο αποτελεσματική θα είμαι σε αυτά που μπορώ να προσφέρω στα Χανιά» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η κ. Μπακογιάννη επισκέφθηκε τον πυροσβεστικό σταθμό Κισσάμου και συνεχάρην τους πυροσβέστες για το υψηλό επίπεδο κατάρτισης και ετοιμότητας που έχουν.

«Το έδειξαν άλλωστε σε μία μεγάλη άσκηση πυρόσβεσης στο χώρο της ΜΟΒΙΑΚ, όπως και στην άμεση επέμβαση τους στο Σφηνάρι την Μεγάλη Παρασκευή» είπε.

Επίσης δεσμεύθηκε, ότι θα βάλει όλες της τις δυνάμεις ώστε να υλοποιηθεί το αίτημα του Διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών νομού Χανίων, Ξενοφώντα Τσιλιμιγκάκη και του Διοικητή του πυροσβεστικού σταθμού Κισσάμου και Σελίνου,  Γιώργου Νικολουδάκη, για κατασκευή ενός νέου σύγχρονου διώροφου κτηρίου, που θα στεγάζει τις υπηρεσίες της πυροσβεστικής, με αμαξοστάσιο, σε οικόπεδο που έχει ήδη κάνει δωρεά ο δήμος Κισσάμου.

Στο Αννουσάκειο ίδρυμα Κισσάμου, η κ. Μπακογιάννη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ασθενείς και το προσωπικό του ιδρύματος και να συγχαρεί τον διευθυντή  του ιδρύματος Ιερέα Αντώνιο Αρετάκη, για τις υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες που παρέχουν στους φιλοξενούμενους του ιδρύματος καθώς και για το ευρύτερο κοινωνικό του έργο.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη της στο Καστέλι, η Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε την Εταιρεία Τυποποίησης Βιολογικών Προϊόντων ASPERSA Ε.Π.Ε.

«Tην τελευταία τετραετία οι εξαγωγές των ελληνικών προϊόντων έσπασαν κάθε ρεκόρ.

Είμαι πολύ περήφανη που μία από τις εταιρείες που συμμετείχαν στην επίτευξη αυτού του ρεκόρ, είναι και η Aspersa ΕΠΕ με έδρα στην Κίσσαμο. Μία μεγάλη εξαγωγική εταιρεία, η οποία έχει ως αντικείμενο την συσκευασία και τυποποίηση βιολογικών οπωροκηπευτικών προϊόντων της κρητικής γης και τα οποία τροφοδοτούν τις αγορές του εξωτερικού» είπε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση