HomeHL-SportsΟΦΗ: Ο Κώστας Γιαννούλης με αριθμούς

ΟΦΗ: Ο Κώστας Γιαννούλης με αριθμούς

Ο Κώστας Γιαννούλης ανανέωσε ξανά το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ στις 24 του μηνός και θα συμπληρώσει μίνιμουμ 5,5 σεζόν στην ομάδα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το όνομά του στη σύγχρονη ιστορία του ΟΦΗ θα «γράψει» ο Κώστας Γιαννούλης, που ανανέωσε χθες (24/4) το συμβόλαιό του με την ομάδα και έτσι θα συμπληρώσει μίνιμουμ 5,5 σεζόν στο «Γεντί Κουλέ».

Οπου ήταν από τις πρώτες χρονικά μεταγραφές που έκαναν στο Ηράκλειο στη Μιχάλη Μπούση εποχή, αφού έγινε κάτοικος Κρήτης στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 2018/19 και λίγους μήνες μετά την τότε αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς που επήλθε στον σύλλογο

Πλέον ο 36χρονος αμυντικός «ρίζωσε» στο νησί, αυτό το διάστημα έγινε πατέρας, έζησε το «θρίλερ» της παραμονής στο… παρά ένα αλλά και την έξοδο στην Ευρώπη και αποτελεί τη «σημαία» του club.

 28 Δεκεμβρίου του 2018 ανακοινώθηκε η απόκτησή του. Τότε ήταν ελεύθερος από τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, όπου ναι μεν πήγε το καλοκαίρι στην κυπριακή Πάφο ωστόσο αποχώρησε άμεσα λόγω ενός προσωπικού προβλήματος που αντιμετώπιζε.

1 παίκτη είχε πάρει ο ΟΦΗ πριν από εκείνον στη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο, τον Κρίστοφερ Μπράουν. Ετσι έγινε η 2η προσθήκη των Κρητικών στην Μιχάλη Μπούση-εποχή.

8 Ιανουαρίου του 2019 ντεμπουτάρισε με τη φανέλα του, σε έναν αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Εργοτέλη που δεν ανέδειξε νικητή (1-1).
...

κίτρινες συμπλήρωσε στο πρώτο μπαράζ με τον Πλατανιά της σεζόν 2018/19 και έτσι δεν αγωνίστηκε στο 3-2 της ρεβάνς που κράτησε την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία και έμεινε στην ιστορία.

28 Μαϊου του 2019 επέκτεινε πρόωρα το συμβόλαιό του με το club, καθώς εκείνο που υπέγραψε μερικούς μήνες πριν είχε ισχύ ως το καλοκαίρι του 2021 και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε νέο ως εκείνο του 2022.

17 Σεπτεμβρίου του 2020 ήταν ο αρχηγός του ΟΦΗ στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι ύστερα από 20 χρόνια, στο 1-0 που έχασαν τότε οι Κρητικοί από τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα προκριματικά του Europa League.

24 Μαΐου του 2022 υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το club, αφού ανανέωσε τότε τη συνεργασία του ως το καλοκαίρι του 2023.
...

24 Μαΐου του 2023, χθες δηλαδή, ανανέωσε ακριβώς ένα χρόνο μετά ξανά τη συνεργασία του με την ομάδα. Ετσι μπορεί αφαιρετικά να ειπωθεί πως… ανανεώνει κάθε 24 του μηνός!

109 είναι τα επίσημα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με τον ΟΦΗ, σε όλες τις διοργανώσεις εντός και εκτός συνόρων.

10 Μαρτίου του 2019 έπαιξε για πρώτη φορά στόπερ με τη φανέλα του, στην τότε «λευκή» ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκτοτε από αριστερός μπακ καθιερώθηκε ουσιαστικά κεντρικός αμυντικός.

Διαφήμιση
Διαφήμιση