HomeHL-LifestyleΝεϊμάρ: Περιμένει παιδί με τη νέα του σύντροφο

Νεϊμάρ: Περιμένει παιδί με τη νέα του σύντροφο

Για δεύτερη φορά πατέρας ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πατέρας για δεύτερη φορά πρόκειται να γίνει ο Νεϊμάρ, ο οποίος μαζί με τη νέα του σύντροφο ανακοίνωσαν ότι περιμένουν παιδί.

Μέσω ανάρτησης στο Instagram, την οποία συνόδευσε με τέσσερις φωτογραφίες, ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί και η Μπρούνα Μπιανκάρντι ανακοίνωσαν το ευτυχές γεγονός.

«Ονειρευόμαστε τη ζωή σου, σχεδιάζουμε την άφιξή σου και γνωρίζοντας ότι είσαι εδώ για να ολοκληρώσουμε την αγάπη μας, κάνει τις μέρες μας πολύ πιο ευτυχισμένες», έγραψε η 29χρονη Βραζιλιάνα influencer, η οποία έχει ήδη εκατοντάδες θετικά σχόλια και εκατομμύρια likes για την ανάρτηση αυτή.

Η σύντροφος του Νεϊμάρ πρόσθεσε, αποκαλύπτωντας ταυτόχρονα και το φύλο του παιδιού: «Θα φτάσεις σε μια όμορφη οικογένεια, με τον αδερφό, τον παππού και τη γιαγιά, τους θείους και τις θείες σου που ήδη σε αγαπούν πολύ. Έλα σύντομα γιε μου. Σε περιμένουμε!».

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη ένα παιδί, τον 11χρονο Ντέιβι Λούκα, με μια πρώην σύντροφό του, την Καρολίνα Ντάντας. Ο Νεϊμάρ είχε γίνει πρώτη φορά πατέρας στην τρυφερή ηλικία των 19 ετών.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση