HomeHL-LifestyleSurvivor All Star – Γιωρίκας Πιλίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποβολή του

Survivor All Star – Γιωρίκας Πιλίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποβολή του

«Δυστυχώς δεν βγήκα νικητής αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιωρίκας Πιλίδης αποβλήθηκε από το Survivor All Star, καθώς η παραγωγή ανακάλυψε, ότι παραβίασε βασικούς κανόνες που αφορούν τόσο την επικοινωνία, όσο και το φαγητό.

Στις πρώτες του τηλεοπτικές δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο πρωταθλητής πάλης, τόνισε στην κάμερα του «Open Weekend», πως δεν μπορεί να κάνει προς το παρόν δηλώσεις καθώς δεσμεύεται λόγω συμβολαίου.

«Καλά είμαι, μια χαρά. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Θα βγω αυτές τις ημέρες στον ΣΚΑΙ και ό,τι πρέπει να πω θα το πω. Είμαι ευχαριστημένος με όλα. Στο πρόσωπό μου μπροστά ήταν όλα εντάξει. Δυστυχώς δεν βγήκα νικητής αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό» αρκέστηκε να πει.

Οι παραβιάσεις Γκότση και Πιλίδη

Oι δύο παίκτες ήρθαν σε επικοινωνία με κάποιον ντόπιο από τον Άγιο Δομίνικο, ο οποίος και παραδέχτηκε ότι τους βοήθησε.

Στον λογαριασμό του ανθρώπου από τον Άγιο Δομίνικο, η παραγωγή είδε κατάθεση 300 δολαρίων για λογαριασμό του Γιωρίκα Πιλίδη, πιθανότατα από άτομο του στενού του περιβάλλοντος, προκειμένου να φτάσει η λίστα με τα προϊόντα που θα μετέφερε ο ντόπιος στον παίκτη του Survivor.

Από την άλλη, ο νικητής του Survivor 2018, Ηλίας Γκότσης, έδωσε στον ίδιο ντόπιο μια λίστα με ψώνια, γραμμένη στα αγγλικά, στην οποία μεταξύ ορισμένων τροφίμων, αναγράφονταν «καπνικά προϊόντα» και «αναψυκτικά».

Οι αντιδράσεις τους

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ίδιο ρεπορτάζ, ο Γιωρίκας Πιλίδης παραδέχτηκε τις πράξεις του, μπροστά σε όλους, ενώ ο Ηλίας Γκότσης από την άλλη μεριά, αρνήθηκε τα πάντα. Προς επίρρωση τη θέσης του, μάλιστα, θέλησε να τονίσει πως ο ίδιος δεν γνωρίζει αγγλικά, οπότε δεν θα μπορούσε να γράψει τη λίστα.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση