HomeHL-LifestyleΣάκης Κατσούλης: Ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star

Σάκης Κατσούλης: Ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star

Τα υπέρογκα κέρδη του νικητή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά μετά το 2021 το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Στο πλευρό του η αγαπημένη του Μαριαλένα

Φυσικά στο άκουσμα της ανακοίνωσης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έσπευσε να αγκαλιάσει τον σύντροφό της, τον οποίο στήριζε για νικητή από την πρώτη στιγμή που ταξίδεψαν ξανά για τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Σάκης Κατσούλης μη μπορώντας να πιστέψει ότι αναδείχθηκε νικητής για δεύτερη φορά αγκάλιασε τη σύντροφό του και τους συμπαίκτες του συγκινημένος. Όπως ήταν επόμενο στο κατάμεστο θέατρο στο Γαλάτσι επικράτησε πανικός!

Τα υπέρογκα κέρδη του νικητή

Ο Σάκης δεν έφυγε από τον τελικό του Survivor All Star μόνο με 100.000 ευρώ, αλλά με 235.000. Εκτός του επάθλου, από την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο, έβγαλε 135.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ποσό, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος και τα 135.000 ευρώ που έβγαλε η Μαριαλένα.

Η αγάπη του κόσμου τα λέει όλα

«Να αγαπάτε και να αγαπάτε βαθιά και ειλικρινά. Να είστε ειλικρινείς. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πιστέψτε το. Περάσαμε πολύ δύσκολα. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή. Δεν το λέω γιατί κρατάω το τρόπαιο. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι. Η αγάπη του κόσμου τα λέει όλα. Σας ευχαριστώ για όλα, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ. Σας λατρεύω όλους» ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση