HomeΕΚΛΟΓΕΣΤο μήνυμα του Παντελή Πετσετάκη για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Το μήνυμα του Παντελή Πετσετάκη για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Τι αναφέρει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η Εθνική Παλιγγενεσία, η επέτειος και η μνήμη είναι ο δεσμός μας με το ιστορικό παρελθόν του τόπου μας αλλά και ο δρόμος που οδηγεί στην εξέλιξή μέσα από την ισχυροποίηση της πνευματικής και πολιτιστικής μας ταυτότητας και της εθνικής μας συνείδησης», αναφέρει μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παντελής Πετσετάκης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του

Οι εορτασμοί για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και τον παράλληλο εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου- διπλή γιορτή για την πατρίδα μας, για τον Ελληνισμό και για την Ορθοδοξία- είναι ο τρόπος να αναδείξουμε την ιστορική αξία των γεγονότων αλλά και την διαχρονική ουσία των ιδανικών της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 και ο αγώνας των Ελλήνων για ανεξαρτησία και ειρήνη είναι μια εξαιρετική αφορμή για σκέψη, μελέτη, επεξεργασία, προβληματισμό, εμβάθυνση και γνώση σε αυτήν την ιδιαίτερη χρονική συγκυρία που ο πόλεμος μαίνεται στην Ουκρανία και έχουμε έρθει όλοι αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις.

Η Εθνική Παλιγγενεσία, η επέτειος και η μνήμη είναι ο δεσμός μας με το ιστορικό παρελθόν του τόπου μας αλλά και ο δρόμος που οδηγεί στην εξέλιξή μέσα από την ισχυροποίηση της πνευματικής και πολιτιστικής μας ταυτότητας και της εθνικής μας συνείδησης.

Ο δρόμος που οδηγεί στο μέλλον μας.

Στο κέντρο της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τοποθετούμε τη  διαφάνεια, τη μείωση των ανισοτήτων και τη δημιουργία μιας κοινωνίας δίκαιης ανάπτυξης για την ευημερία των Ελλήνων πολιτών.

Χρόνια πολλά !

Διαφήμιση
Διαφήμιση