HomeΕΚΛΟΓΕΣΣυνάντηση Π. Πετσετάκη με τους φοροτεχνικούς λογιστές

Συνάντηση Π. Πετσετάκη με τους φοροτεχνικούς λογιστές

Επί τάπητος τα προβλήματα του κλάδου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Αδειούχων Φοροτεχνικών Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών νομού Χανίων (Σ.Α.Λ.Φ.Χ.) είχε ο Υποψήφιος Βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Παντελής Πετσετάκης.

Στο πλαίσιο της συζήτησης τα μέλη των παραπάνω φορέων, αναφέρθηκαν στη σημασία του ρόλου του οικονομολόγου στη σύγχρονη εποχή και εξέφρασαν την ανάγκη στήριξης του επαγγέλματος, καθώς αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον πολίτη και στο Κράτος.

Ο Παντελής Πετσετάκης χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα τους για: θεσμική κατοχύρωση του επαγγέλματος του λογιστή – φοροτεχνικού, την κατοχύρωση του δικαιώματος ασθενείας, την υποβολή φορολογικών δηλώσεων έως 30/9, τη μη επιβολή κυρώσεων My data.

Σύμφωνα με τον Υποψήφιο Βουλευτή Χανίων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ «από το 2015 έως σήμερα, οι Κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, επιχείρησαν την μεταφορά της έγχαρτης γραφειοκρατίας σε ηλεκτρονικό περιβάλλον, γεγονός που προσθέτει επί πλέον φροντίδες και ευθύνες σε έναν κλάδο που κυριολεκτικά στενάζει, κάτω από το βάρος της συνεχιζόμενης πολυνομίας, της κακής νομοθέτησης και της έλλειψης μέτρων για την απλούστευση των διαδικασιών». Διαβεβαίωσε τους συναδέλφους του πως αν του δοθεί η ευκαιρία να εκπροσωπήσει τα Χανιά στο ελληνικό κοινοβούλιο θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους αναδεικνύοντας τα ζητήματα που τους αφορούν.

Ο Παντελής Πετσετάκης είναι Οικονομολόγος – Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής.

Πρόεδρος του Τμήματος Δυτικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Υποψήφιος Βουλευτής Χανίων με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση