HomeHL-TOPΠυροβολισμοί στο Γάζι: Έβγαζαν κάλυκες μέχρι και από μπαλκόνια σπιτιών – Βροχή από… σφαίρες

Πυροβολισμοί στο Γάζι: Έβγαζαν κάλυκες μέχρι και από μπαλκόνια σπιτιών – Βροχή από… σφαίρες

Φυγόδικος τραυμάτισε αστυνομικό και πολίτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Γαζίου από τη… βροχή πυροβολισμών που σημειώθηκαν ανάμεσα σε έναν φυγόδικο και αστυνομικούς στο κέντρο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ήταν λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι στο κέντρο του Γαζίου όταν άρχισαν να πέφτουν… βροχή οι σφαίρες με την αρχή να γίνεται από τον 36χρονο φυγόδικο ο οποίος ήθελε να αποφύγει την σύλληψή του.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες των κατοίκων οι σφαίρες έσκιζαν τον αέρα και καρφώνονταν σε αυτοκίνητα, καταστήματα μέχρι και σε μπαλκόνια σπιτιών.

Το χρονικό του αιματηρού περιστατικού

Όλα συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι όταν ένας αστυνομικός είδε τον 36χρονο άνδρα να κατεβαίνει από το όχημά του και να πηγαίνει προς μία καφετέρια. Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει καταδικαστεί για διάφορα αδικήματα αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος.

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να ειδοποιεί τους συναδέλφους του προκειμένου να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Στο σημείο έφτασαν με διακριτικό τρόπο άνδρες της ΟΠΚΕ και της ασφάλειας ενώ στη συνέχεια άρχισαν να τον πλησιάζουν προκειμένου να συλλάβουν τον φυγόδικο.

gazi

Μόλις ο 36χρονος αντιλήφθηκε τι θα συνέβαινε έβγαλε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Μία σφαίρα βρήκε έναν 22χρονο νεαρό που καθόταν σε καφετέρια και τον τραυμάτισε. Μία δεύτερη σφαίρα τραυμάτισε έναν 35χρονο αστυνομικό. Οι υπόλοιποι αστυνομικοί πλησίασαν και ακινητοποίησαν τον 36χρονο συλλαμβάνοντάς τον, ο οποίος επίσης είχε τραυματιστεί.

Καλά στην υγεία τους και οι τρεις

Στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τους τρεις άνδρες και τους μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου με τις πληροφορίες του cretapost να αναφέρουν πως φέρουν ελαφρά, ευτυχώς, τραύματα και δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Ποιος είναι ο φυγόδικος

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, ο 36χρονος είναι παλιός γνώριμος των αρχών καθώς ασχολείται με ναρκωτικά και όπλα. Μάλιστα, ο ίδιος έχει καταδικαστεί για τέτοια αδικήματα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση