HomeHL-LifestyleSurvivor All Star: Ποιοι παίκτες ήρθαν πολύ κοντά και αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα

Survivor All Star: Ποιοι παίκτες ήρθαν πολύ κοντά και αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα

Τι συμβαίνει με τη σχέση τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μία ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή βρέθηκαν δύο από τους πλέον δημοφιλείς παίκτες του Survivor All Star, λόγο πριν από το Συμβούλιο του Νησιού. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που συναντήθηκαν και μίλησαν για λίγο πιο ιδιαιτέρως και στο τέλος αντάλλαξαν ένα φιλί.

Αν και οι δυο τους έχουν μπει στο παιχνίδι με πολλά ερωτηματικά στον φετινό κύκλο του Survivor -δίχως να έχει απαντήσει κάποιος για το αν έχουν χωρίσει- ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας έφερε την «πικάντικη» είδηση αφήνωντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το πώς θα κυλήσει η σχέση τους.

Η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε προηγουμένως πως ισχύουν οι φήμες για τον χωρισμό τους, επικαλούμενη κοινό της φίλο με τον Βασάλο. Όπως ανέφερε στον Σκάι: «Ξέρω από φίλο μου ότι είχε πάει ο Βασάλος στο σπίτι του ένα βράδυ, σε μια μάζωξη και του είπε πως η Βαλαβάνη τα είχε με τον Γρηγόρη Μόργκαν».

Στην συνέχεια όμως ήρθε σαν βόμβα η αποκάλυψη για το φιλί στο στόμα. «Πριν το συμβούλιο οι δύο παίκτες ήρθαν κοντά, μίλησαν, πλησίασε ο ένας τον άλλον και η πληροφορία που μας ήρθε ανέφερε πως αντάλλαξαν φιλί στο στόμα» είπε ο Αρτσίτας.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση