HomeΚΡΗΤΗΕπίθεση σε γιατρό: Κατέθεσε μήνυση η 7η ΥΠΕ Κρήτης

Επίθεση σε γιατρό: Κατέθεσε μήνυση η 7η ΥΠΕ Κρήτης

Στην εισαγγελία Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία Ηρακλείου κατέθεσε η 7η ΥΠΕ Κρήτης προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες και να αποδοθούν ευθύνες για την επίθεση σε γιατρό στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ήδη έχει γράψει το cretapost όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής όταν ένας άνδρας που δεν αισθανόταν καλά πήγε μαζί με τον σύνοδό του για εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και ενώ έπρεπε να χορηγηθούν στον ασθενή δύο ενέσεις καθώς έπασχε από διαβήτη τύπου ένα ο συνοδός έσπρωξε τον γιατρό με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα πλευρά και στο ισχίο.

Ο ασθενής με το συνοδό του έφυγαν από το Κέντρο Υγείας ενώ ο γιατρός μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Ο γιατρός πήρε εξιτήριο προχθές από το νοσοκομείο όπου κατά την έξοδό του σε δηλώσεις του είπε ότι αυτό δεν το έχει ξαναζήσει ωστόσο όμως στο Κέντρο Υγείας έχουν γίνει αρκετά συμβάντα. Την ίδια ώρα τόνισε ότι ο συνοδός «ξέφυγε» καθώς νόμιζε ότι θα κάνει στον ασθενή το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το περιστατικό η διοίκηση της 7ης ΥΠΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τασσόταν στο πλευρό του γιατρού και καταδίκαζε απερίφραστα το γεγονός τονίζοντας παράλληλα ότι θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση