HomeΕΛΛΑΔΑΟμόνοια: Το πόρισμα του ιατροδικαστή θα κρίνει τις εξελίξεις για την καταγγελία βιασμού της 19χρονης από αστυνομικούς

Ομόνοια: Το πόρισμα του ιατροδικαστή θα κρίνει τις εξελίξεις για την καταγγελία βιασμού της 19χρονης από αστυνομικούς

Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες για την υπόθεση της 19χρονης που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων, ενώ έχουν καταθέσει ήδη τέσσερις αστυνομικοί, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες του enikos.gr.

Οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που εμπλέκονται στην υπόθεση και οι οποίοι είναι πολύ νέοι σε ηλικία, κρατούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 19χρονη έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή και ανάλογα με το πόρισμα του ειδικού, την Παρασκευή, θα αποφασιστεί, σε συνεργασία με τον εισαγγελέα, εάν θα ασκηθεί στους δύο αστυνομικούς δίωξη για βιασμό.

«Έχω δώσει εντολή στον επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας να διερευνήσει άμεσα την καταγγελία 19χρονης γυναίκας.

Αναμένω την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Εάν επαληθευτούν οι καταγγελίες, θα εκκινήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες. Ο νόμος είναι νόμος. Και ισχύει για όλους» αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση