HomeHL-LifestyleΖαχαρίας Ρόχας: Ζήτησα αύξηση από τον Φώσκολο και την άλλη μέρα ο ρόλος μου βρέθηκε… νεκρός

Ζαχαρίας Ρόχας: Ζήτησα αύξηση από τον Φώσκολο και την άλλη μέρα ο ρόλος μου βρέθηκε… νεκρός

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ζαχαρίας Ρόχας και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» και αρχικά, έκανε δηλώσεις για τις σειρές «Λάμψη» και «Καλημέρα Ζωή».

«Η «Λάμψη» και το «Καλημέρα Ζωή» ήταν το τρίτο ή το τέταρτο σίριαλ που έκανα. Με μεγάλη επιμονή από τον Νίκο Φώσκολο για να παίξω, εγώ στην αρχή δεν ήθελα. Αρνήθηκα πολλές φορές. Ο Νίκος ήθελε αποκλειστικότητες, ήταν τέτοιος άνθρωπος. Σπουδαίος παραμυθάς, σε έπειθε με το τίποτα. Μάλιστα, θυμάμαι πως μου είχε πει κάποια στιγμή, όταν τον ρώτησα για τον πρίγκιπα του Λιχτενστάιν «ποιος τρώει αυτό το παραμύθι;», μου είπε «το κοινό συνεργάζεται στην απάτη»», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη «Λάμψη» δήλωσε: «Με ξανακάλεσε δύο ή τρεις φορές ακόμα για να παίξω κάτι γκεστ ρόλους. Συνήθως όταν άλλαζε πρόσωπο, η Τατιάνα Δράκου, άλλαζε δηλαδή η ηθοποιός, φώναζε εμένα για να κάνω την ερωτική ιστορία. Δεν ξέρω γιατί, αλλά έλεγε ότι είχα ένα βλέμμα πολύ ερωτικό, σαν του Κούρκουλου».

Τέλος, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που ακούγονται κατά περιόδους για τον Νίκο Φώσκολο. «Δεν μου κάνει εντύπωση που και ο Νίκος Φώσκολος και ο Χρήστος Πολίτης δεν συμπαθιούνταν. Όταν δεν ξέρεις πράγματα και γεγονότα, είναι παρακινδυνευμένο να πάρεις θέση. Εγώ εκείνο που έχω να καταθέσω, γιατί συνέβη στο «Καλημέρα Ζωή» είναι ότι οι ηθοποιοί μεταξύ μας δεν είμαστε ειλικρινείς πολλές φορές. Έτσι λοιπόν, υπήρχε ένας ηθοποιός που έπαιζε στο «Καλημέρα Ζωή» με εμένα, ήξερα ότι παίρνει τα ίδια χρήματα με εμένα και όταν έβαλαν το πλαφόν που αναφέρει ο Χρήστος Πολίτης, έπρεπε να πάρω μια αύξηση 200.000 δραχμές», δήλωσε αρχικά. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα περίμενε.

«Χτύπησα το χέρι στο τραπέζι και ζήτησα την αντίστοιχη αύξηση, όμως δεν την πήρα. Οπότε την επομένη ο ρόλος μου βρέθηκε… νεκρός», αποκαλύπτει κλείνοντας.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση