HomeHL-LifestyleΟ Χρ. Πολίτης αποκαλύπτει πόσα χρήματα έπαιρνε για τον ρόλο του Γ. Δράκου στη «Λάμψη»

Ο Χρ. Πολίτης αποκαλύπτει πόσα χρήματα έπαιρνε για τον ρόλο του Γ. Δράκου στη «Λάμψη»

Που βρίσκεται ο ηθοποιός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τις εποχές της Λάμψης και τα χρήματα που έπαιρνε ως Γιάγκος Δράκος, μίλησε ο Χρήστος Πολίτης.

Ο ηθοποιός εδώ και χρόνια έχει… κρεμάσει τα παπούτσια, αφού μετά το ρόλο του Γιάγκου Δράκου αποφάσισε να τερματίσει την πολύχρονη καριέρα του. Εκτοτε οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες και ακόμη πιο σπάνιες οι συνεντεύξεις του. Ωστόσο, τώρα, ο Χρήστος Πολίτης αποφάσισε να μιλήσει στην Espresso και να αναφερθεί σε όλα.

«Όπως οι ποδοσφαιριστές κρεμάνε τα παπούτσια, έτσι και οι ηθοποιοί πρέπει να φεύγουν. Αποσύρεται κάποιος από τον χώρο, αν δεν κάνει για τον χώρο ή δεν του κάνει ο χώρος. Για μένα οι συνθήκες του επαγγέλματος ήταν τέτοιες που δεν μου άρεσε πια. Οι προτάσεις που μου έγιναν έκτοτε ήταν αστείες. Δεν με ενδιέφερε να μπω σε μια θεατρική καθημερινότητα, να είμαι συνέχεια στη σκηνή, να με βλέπει ο κόσμος, να παίρνω χρήματα. Όχι, αυτό δεν με ενδιέφερε καθόλου. Και μιλάω για το θέατρο αποκλειστικά. Η τηλεόραση είναι άλλο πράγμα. Είναι ένας χώρος που κάποιος βγάζει λεφτά. Και γι’ αυτό, άλλωστε, έκανα τηλεόραση. Το θέατρο είναι μια κατάθεση ψυχής»!

Πόσα χρήματα έπαιρνε ο Χρήστος Πολίτης στη Λάμψη

Οσο για το πόσα χρήματα έβγαζε στη Λάμψη, ο Χρήστος Πολίτης απάντησε ξεκάθαρα: «Όταν με έκλεισαν για να παίξω στη Λάμψη, μου έδωσαν λίγα χρήματα, σε αντίθεση με άλλους ηθοποιούς που έπαιξαν στο σίριαλ. Κάτι που εγώ δεν γνώριζα. Όταν το ανακάλυψα ήταν αργά. Όταν είχα φτάσει τον προτελευταίο χρόνο να παίρνω ένα ποσό της τάξεως περίπου των 11.000 ευρώ τον μήνα, ισότιμοί μου ή και κατώτεροι έπαιρναν 30.000 τον μήνα. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα όμως. Έπρεπε να γίνουν. Αν θα έκανα ξανά τα ίδια; Δεν ξέρω, οι συνθήκες αποφασίσουν»! Η Λάμψη είναι μια από τις θρυλικότερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης στην οποία πρωταγωνίστησε πλήθος ηθοποιών.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση