HomeHL-CultureΚώστας Καζάκος: Πλήθος κόσμου για το τελευταίο «αντίο» στην αποχαιρετιστήρια τελετή στον Περισσό

Κώστας Καζάκος: Πλήθος κόσμου για το τελευταίο «αντίο» στην αποχαιρετιστήρια τελετή στον Περισσό

Κωνσταντίνος Καζάκις και Δημήτρης Κουτσούμπας στην αποχαιρετιστήρια τελετή για τον Κώστα Καζάκο στην έδρα του ΚΚΕ, στον Περισσό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στην αποχαιρετιστήρια τελετή για τον Κώστα Καζάκο, η οποία πραγματοποιείται στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Κώστας Καζάκος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου. Όπως γνωστοποίησε το ΚΚΕ, ο δημοφιλής ηθοποιός δώρισε το σώμα του για έρευνα στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και στους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους.

Η οικογένειά του και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ είχαν καλέσει «όλους τους φίλους του, όλο τον κόσμο που τον αγάπησε για την προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, στον άνθρωπο και τα ιδανικά του, στην αποχαιρετιστήρια τελετή που οργανώνεται στο Αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 19.00».

Μεταξύ των παρευρισκομένων στον Περισσό είναι φυσικά τα μέλη της οικογένειάς του, με προεξέχοντα τον γιό του, Κωνσταντίνο, η ηγεσία του ΚΚΕ, ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, αλλά και πλήθος εκπροσώπων από τον καλλιτεχνικό χώρο. Μάλιστα, στεφάνι έστειλε ο ιδρυτής του ιστορικού metal συγκροτήματος, Manowar, Τζόι ντι Μάιο.

 

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση