HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Αριστείδης Μανουράς διεκδικεί το δήμο Μινώα Πεδιάδος

Ο Αριστείδης Μανουράς διεκδικεί το δήμο Μινώα Πεδιάδος

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αριστείδης Μανουράς, επικεφαλής της παράταξης Ενεργοί Δημότες Μινώα Πεδιάδος ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Μινώα Πεδιάδος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Η κίνηση των Ενεργών Δημοτών Μίνωα Πεδιάδος, και ο επικεφαλής της, Αριστείδης Μανουράς ανακοινώνουν σήμερα, επίσημα, την πρόθεση τους να κατέλθουν στο στίβο διεκδίκησης της δημαρχίας του Δ.Μινώα Πεδιάδος, στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ως Ενεργοί Δημότες θεωρούμε ότι η κομβική χρονική συγκυρία αλλά και τα χρονίζοντα θέματα της περιοχής δεν μας αφήνουν περιθώριο αδράνειας καθώς διαθέτουμε και τις προτάσεις αλλά και τα στελέχη που θα τις υλοποιήσουν. Παράλληλα δηλώνουμε ότι θα επικεντρωθούμε, μεταξύ άλλων, στην στήριξη του πρωτογενούς τομέα, στα έργα υποδομής περιλαμβανομένης της διάσωσης των υδάτινων πόρων που παραμένουν ανεκμετάλλευτοι, στην αποκατάσταση των πληγέντων του σεισμού στο Αρκαλοχώρι και τις γύρω περιοχές αλλά και στην εμπορική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής του Καστελίου και του δήμου Μινώα Πεδιάδος συνολικότερα, με την έλευση του νέου αερολιμένα βασιζόμενοι στην διάσωση και ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής και αρχαιολογικής κληρονομιάς της περιοχής. Ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων μας είναι τα κίνητρα απασχόλησης της νέας γενιάς, τα γενικότερα έργα υποδομής και οι αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά ιδιαίτερη έμφαση θα δώσουμε επίσης και στην ανάδειξη της αγγειοπλαστικής του Θραψανού.

Θέλουμε να προσφέρουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους της περιοχής. Στοχεύουμε να δώσουμε τα κίνητρα στης νέα γενιά για να παραμείνει στον τόπο της. Έχουμε τη γνώση και την όρεξη να προσφέρουμε στον τόπο την οικονομική ανάπτυξη που του αξίζει, με σεβασμό στο περιβάλλον και το βλέμμα στραμμένο στη νέα γενιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση