HomeHL-9Στα Ανώγεια ο Κώστας Καραμανλής – Σε εκδήλωση για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη

Στα Ανώγεια ο Κώστας Καραμανλής – Σε εκδήλωση για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη

Παρούσα και η Όλγα Κεφαλογιάννη - Video-

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον σπουδαίο Ανωγειανό και λαμπρό πολιτικό Γιάννη Κεφαλογιαννη τιμά σήμερα, Τετάρτη 31 Αυγούστου ο Δήμος των Ανωγειων.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση είναι ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ενώ παρούσα είναι η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, o ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης αλλά και ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γ. Μαρινάκης.

Στον μουσικό επίλογο της εκδήλωσης θα συνεργαστούν δυο σπουδαίοι μουσικοί, ο σύζυγος της κας Κεφαλογιάννη, Μινως Μάτσας και ο Βασιλης Σκουλάς.

Σημειώνεται ότι ο πρώην Πρωθυπουργός, έφτασε συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Νατάσα Παζαΐτη, ενώ έτυχε θερμής υποδοχής στα Ανώγεια. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου οι οποίοι κατέκλυσαν το ανοιχτό θέατρο των Ανωγείων.
anogeia3
Η Όλγα Κεφαλογιάννη anogeia4
anogeia7
Ο Κώστας Καραμανλής

Αιχμές Καραμανλή για τις παρακολουθήσεις

Η εκδήλωση ήταν εις μνήμην του πρώην υπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη, ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός έκανε σαφείς αναφορές στην επικαιρότητα με αιχμή το θέμα της παρακολούθησης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη.

Το θέμα της παρακολούθησης τηλεφώνου πολιτικού αρχηγού, δημοσιογράφου ή άλλου πολίτη είναι πολύ σοβαρό. Η κάθαρση επέρχεται μόνο όταν έρθουν όλα στο φως. Το θέμα είναι τόσο βαρύ ούτε αντέχεται να μείνουν σκιές για τη δμηοκρτατική ομαλότητα. Φως λοιπόν, άπλετο φως» τόνισε ο Κώστας Καραμανλής και επεσήμανε: «Να ξεκαθαριστεί ποιοι και με ποια δικαιολογία ζήτησαν κάτι τέτοιο και ποιοι και γιατί το ενέκριναν».

Ενώ σημείωσε ότι είναι «απαραίτητες οι αλλαγές στη θεσμική λειτουργία που διέπει την εν γένει λειτουργία των μυστικών υπηρεσιών. Αυτά τα στοιχειώδη για να αποτραπεί η περαιτέρω απαξίωση των θεσμών».
anogeia8
Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης
anogeia2
Ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, Γ. Μαρινάκης anogeia anogeia5 anogeia6

Διαφήμιση
Διαφήμιση