HomeΚΡΗΤΗΕπίσκεψη του γραφείου για την ποιότητα της φροντίδας του ΠΟΥ

Επίσκεψη του γραφείου για την ποιότητα της φροντίδας του ΠΟΥ

Στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 19/4/24 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Γραφείου  για την Ποιότητα της Φροντίδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Ελλάδα – World Health Organization Country Office in Greece, όπου έλαβε χώρα μια εποικοδομητική συζήτηση για την ψυχική υγεία και ειδικά για την Μονάδα Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση στο Ηράκλειο Κρήτης της εταιρίας Ξένιος Ζευς.

Η ομάδα του ΠΟΥ ξεναγήθηκε στους χώρους της μονάδας και ενημερώθηκε αναλυτικά από τον πρόεδρο του φορέα κ. Γεώργιο Ξηρουχάκη, την επιστημονική υπεύθυνο της μονάδας, καθηγήτρια κα Μαρία Μπάστα και την επιστημονική ομάδα για τα προγράμματα και την μεθοδολογία που εφαρμόζονται καθώς και για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε θερμά τον @Dr. João Breda, Head of WHO Athens Quality of Care Office, την Dr. Jennifer Hall, technical officer, lead of the Programme on the Quality of Child and Adolescent mental Health και την Penny Kalpaxi, Project Officer on mental health για τον γόνιμο διάλογο!

Το Κέντρο Έγκαιρης Παρέμβασης  στην Ψύχωση στο Ηράκλειο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2. 0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση