HomeΣΠΟΡΓιώργος Σαμαράς: «Να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο των επιλογών»

Γιώργος Σαμαράς: «Να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο των επιλογών»

Ο Γιώργος Σαμαράς αναφέρθηκε στο μεταγραφικό πλάνο του ΟΦΗ και τον τρόπο λειτουργίας των Κρητικών στην αγορά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ μίλησε o Γιώργος Σαμαράς, σε κουβέντα που είχε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του club.

Μέσω αυτής εξήγησε το σκεπτικό των Κρητικών, όπου μεταξύ άλλων σχολίασε πως «μετά τον Πλατανιά (σ.σ. το μπαράζ του Μαΐου του 2019) και τα περίπου 40 συμβόλαια, την επόμενη χρόνια ήρθε ο Covid19 και όλα άλλαξαν. Μας ανέτρεψε πλήρως τον προγραμματισμό.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Δεν έχουμε τη δύναμη να κοντρολάρουμε την μεταγραφική αγορά, άρα βγαίνουμε ταξίδι στο εξωτερικό.

Πάμε να δούμε παιχνίδια και παίκτες. Τον γνωρίζουμε τον ποδοσφαιριστή. Λειτουργούμε με live παρακολουθήσεις».

Για την καθυστέρηση που υπάρχει σχολίασε ότι «ναι σίγουρα υπήρχε, αλλά σημασία είχε να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο των επιλογών και να έρθουν καλοί παίκτες.

Το »αργω και το καθυστερώ» έχει να κάνει με το να βρεθούν τα σωστά προφίλ στην καταχώρηση δεδομένων που μαζεύουμε».

Παράλληλα αναφέρθηκε και γιατί «κόπηκε» ο Ντεν Χουρκ. «Την περίοδο που κλείσαμε το Λάρσον είχαμε κλείσει επιθετικό (σ.σ. εννοώντας τον Φαν Ντεν Χουρκ).

Γνωρίζαμε πως υπάρχει ρίσκο αλλά είπαμε με τον Μηνά (σ.σ. Λυσάνδρου) να μην βάλουμε κανέναν πρώτα και πάνω από την ομάδα, για αυτόν τον κόψαμε».

«Πάμε για μίνιμουμ δύο παίκτες, η μία μεταγραφή θα γίνει την επόμενη εβδομάδα»

Μάλιστα αποκάλυψε πως στο club θα γίνουν ακόμη δύο προσθήκες, με τη μία να υπολογίζεται την επόμενη εβδομάδα. «Πάμε για μίνιμουμ δύο παίκτες.

Στόχος είναι τα play offs και η 6η θέση.

Η μια μεταγραφή πιθανότατα θα ολοκληρωθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας κaι η άλλη μια μέρα μετά το κλείσιμο του Αυγούστου, μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου.

Η ομάδα θα ανέβει ποιοτικά».

Ο Γιάννης Σαμαράς που ήταν παρών στη συνάντηση και είναι ο διευθυντής του οργανογράμματος της ΠΑΕ μίλησε και εκείνος για λίγο.

«Εχω επαφή με πάνω από 5.000 παίκτες σε καταχωρήσεις από το 2003 και μετά. Προσωπικές επαφές επίσης του Γιώργου, παλιών φίλων και συνεργατών μας.

Στις οκτώ θέσεις κάνουμε σκάουτιγκ και με βάση τα λεφτά που προσφέρουμε.

Βρίσκω παίκτη που να μας κάνει και να είναι στα λεφτά μας, αλλά στην Ελλάδα υπάρχει η λογική του περίμενε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση