HomeΚΡΗΤΗΟ Δρόμος Ιστορικών Καφέ στα Ποσειδώνια 2022

Ο Δρόμος Ιστορικών Καφέ στα Ποσειδώνια 2022

Tη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O Δρόμος Ιστορικών Καφέ συμμετείχε στην διεθνή έκθεση των Ποσειδωνίων.

Ο Route Manager της Πολιτιστικής Διαδρομής, Γιώργος Λοβέρδος με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Τύπου, Μαρία Μυστακίδου παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου και συγκεκριμένα στον εκθεσιακό χώρο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, προσκεκλημένοι του ΥΠΠΟΑ.

Παρόντες στην έκθεση ήταν –μεταξύ άλλων- ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Τόσο ο Δρόμος Ιστορικών Καφέ, όσο  και το 11ο Διεθνές Συμβουλευτικό Συνέδριο «Πολιτιστικές Διαδρομές» του Συμβουλίου της Ευρώπης, το οποίο θα διεξαχθεί στα Χανιά 5-7 Οκτωβρίου 2022 προβλήθηκαν μέσω βίντεο και έντυπου υλικού στον εκθεσιακό χώρο του ΥΠΠΟΑ, το οποίο υποστηρίζει έμπρακτα και τις δύο δράσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προαναφερθέν Συνέδριο αποτελεί σπουδαιότατο γεγονός στο οποίο θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από περισσότερες από 50 χώρες, καθώς και οι εκπρόσωποι του Συμβουλίου της Ευρώπης. Στο Forum Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Χανίων, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, ο «Δρόμος Ιστορικών Καφέ»- το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, το Υπουργείο Τουρισμού & ο ΕΟΤ, ενώ θα τελεί υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

7777777

Διαφήμιση
Διαφήμιση