HomeHL-SportsΕθνική Ελλάδος: Όλα για όλα για την πρωτιά

Εθνική Ελλάδος: Όλα για όλα για την πρωτιά

Ενόψει του τελευταίου αγώνα στο Πανθεσσαλικό δεν υπάρχει καμία δικαιολογία όπως είπε και ο Πογέτ και οι Έλληνες διεθνείς έχουν μπροστά τους μια μεγάλη ευκαιρία για ένα εμφατικό τέσσερα στα τέσσερα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι το τελευταίο ματς της σεζόν. Από αύριο λίγο πριν τις 00:00 τα μεσάνυχτα θα αρχίσουν οι διακοπες των Ελλήνων διεθνών ποδοσφαιριστών, οι οποίες για τους περισσότερους θα είναι λιγότερες από τρεις εβδομάδες.

Ξέρουν άπαντες πως έχουν μπροστά τους μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για το 4Χ4 που θα σημαίνει ότι εξασφαλίζουν την πρωτιά και την άνοδο στην League B του Nations League και θα εξασφαλίσουν θέση στα μπαράζ για το EURO 2024 αν δεν πάρουν το εισιτήριο από τα Προκριματικά.

Θα κάνουν επίσης ένα ήσυχο καλοκαίρι στο οποίο θα μπορούν να σκεφτούν μόνο στον σύλλογό τους ή την επόμενή τους ομάδα όσοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Για όλα αυτά έκλεισε η φωνή του Πογέτ που πρσπαθεί να έχει σε εγρήγορση τους παίκτες του. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Βασικά η Ελλάδα ακόμα δεν έχει πετύχει τίποτα. Πρέπει να προσέξει πολύ απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα ώστε να μην κάνει βήμα πίσω. Άλλωστε νίκη με το Κόσοβο η “γαλανόλευκη” εντός έδρας δεν έχει πετύχει. Θέλει δουλειά. Τρέξιμο, πάθος και πίστη στο πλάνο.

Θα πρέπει ο Μπακασέτας και η παρέα του να τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό τη νίκη και μόνο χωρίς να σκέφτονται τί θα πει κανείς για την εμφάνιση και την απόδοση της ομάδας. Η ευγενής τέχνη του να τα γράφεις όλα στ’… Επιμένω ότι αυτή η παρέα έχει ανάγκη πρωτίστως τις νίκες όπως κι αν έρχονται αυτές.

Καλό ποδόσφαιρο συνδυασμένο με ήττα είναι πισωγύρισμα. Μέτρια εμφάνιση με νίκη είναι βήμα προόδου. Δυστυχώς τα αποτελέσματα τρέφουν μια εθνική ομάδα. Δημιουργούν μια ομάδα που έχει βλέψεις για κάτι καλό.

Συνεπώς όποιος κι αν αγωνιστεί σήμερα πρέπει να τα δώσει όλα για όλα, για τον εαυτό του, για την πρωτιά, για τον Λημνιό, για τον κόσμο, για την επιστροφή στις επιτυχίες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση