HomeHL-9Απίστευτο μποτιλιάρισμα στην Εθνική λόγω έργων – Παρέμβαση εισαγγελέα

Απίστευτο μποτιλιάρισμα στην Εθνική λόγω έργων – Παρέμβαση εισαγγελέα

Γίνονται εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο Αλικαρνασσού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλες ουρές αυτοκινήτων σχηματίστηκαν για αρκετές ώρες στην Εθνική Οδό Ηρακλείου Αγίου Νικολάου στο ύψος της Αλικαρνασού αλλά και σε όλους τους κάθετους δρόμους λόγω έργων που εκτελούνται επί της Λεωφ. Στ. Καζαντζίδη.

Οι οδηγοί για να διανύσουν μία απόσταση 3 χιλιομέτρων έπρεπε να περιμένουν τουλάχιστον μία ώρα.

Εισαγγελική παρέμβαση

Το πολύωρο κυκλοφοριακό χάος ενεργοποίησε και τον εισαγγελέα ο οποίος με παρέμβασή του παρήγγειλε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για το αν προκύπτει το αδίκημα παρακώλησης της συγκοινωνίας εξαιτίας των έργων.

Τα έργα

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο Αλικαρνασσού ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης και αναμένεται να ολοκληρωθούν το βράδυ.
tmhma-1
Τμήμα 1, Κλειστή η Λεωφόρος Στ. Καζαντζίδη στο ρεύμα καθόδου από το ύψος της διακλάδωσης με την οδό Μαυσώλου έως το κατάστημα «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ» (διαγραμμισμένο με κίτρινο στην φωτογραφία).

Όσοι κινούνται από την οδό Μαυσώλου και τον κόμβο Καλλιθέας και επιθυμούν να κατευθυνθούν προς Λιμάνι και προς Ρέθυμνο, θα πρέπει να το κάνουν είτε μέσω ΒΟΑΚ και κόμβου Αεροδρομίου είτε μέσα από τη ΒΙΠΕΗ.

Επίσης, όσοι κινούνται επί του ΒΟΑΚ με κατεύθυνση προς Λιμάνι δεν θα μπορούν να εξέλθουν από τον κόμβο Αλικαρνασσού και θα πρέπει να το κάνουν μέσω του κόμβου Αεροδρομίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση