HomeHL-9Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 22 Μαΐου:

Από τις 8 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στη λ.Μενελάου Παρλαμά από την οδό Οδύσσειας έως την εκκλησία του Εσταυρωμένου, στην λ.Πανεπιστημίου από τον κόμβο της ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών έως το ΠΑΓΝΗ, του κόμβου Γιόφυρο προς την ε.ο, της διακλάδωσης προς τα ΑΤΕΙ, και στις περιοχές Αγάκου μετόχι, της επιχειρήσεων ΜΑΚΡΟ, του πρατηρίου υγρών καυσίμων στην οδό Πανεπιστημίου, της ταβέρνας Ρούσου και ταβέρνας Ρέμβη και του περιπτέρου Γουρνιανάκη.

Δευτέρα 23 Μαΐου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Βαγιωνιά, στις περιοχές των αρδευτικών Νεονάκη, Μακριγιαννάκη, Φουντουλάκη, Παπαδάκη, Τσαγκαράκη, Αθουσάκη, Μαρκουτσάκη, Καλογεράκη, Μαρκογιαννάκη, Ρογδάκη, Καμπιτάκη, Μενεγάκη και Ρμουτσάκη

Και  στην περιοχή του αρδευικού Νενονάκη Νικόλαου.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο Μεσοχωριό στις περιοχές των αδρευτικών Κοζυράκη, Καμαράτου, Μελεσανάκη, Ασκιρδαλάκη, Παπαδάκη, Κεφαλάκη, Βελεγράκη, Λεντιδάκη, Αδαμίδη και Φρυσούλη.

Τρίτη 24 Μαΐου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Ζαρός, στις περιοχές του Ι.Ν.Αγ.Νικολάου, του εργοστασίου αφών Σαριδάκη και του Αναψυκτηρίου Ζαρού.

Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Γέργερη στις περιοχές του ελαιουργ.Συν/σμού Γέργερης και του ελαιουργείου Κατσαμάνη.

Στην περιοχή του οικισμού Μαστραχιανά.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο Μεσοχωριό, στην περιοχή των αρδευτικών Φρυσούλη, Μαυράκη, Βελεγράκη, Χαριτωνίδη και Κεφαλάκη.

Από τις 8.30 έως τις 10.30 το πρωί: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο χωριό Καλονή.

Από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Ζαρός, στην περιοχή της παλιάς κοινότητας και της οικίας Κοκολάκη Εμμ.

Τετάρτη 25 Μαΐου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Καμηλάρι, στην περιοχή των οικιών Σαμπίνα Στάγκο.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Καλαμάκι, στην περιοχή της οικίας Τσαφαντάκη.

Πέμπτη 26 Μαΐου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Αγ.Δέκα, στην είσοδο του χωριού από το Ηράκλειο και στην περιοχή του πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Πόμπια, στην περιοχή του κοινοτικού αντλιοστασίου Πόμπιας.

Από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο χωριό Χουστουλιανά.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Σίβα, στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Φραγκιαδάκη Ιωάννη.

Παρασκευή 27 Μαΐου:

Από τις 8.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Βιάννου: Γενικά στο χωριό Λουτράκι Κάτω Σύμης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση