HomeΚΡΗΤΗΧωρίς νερό ολόκληρη περιοχή για ένα… ανταλακτικο

Χωρίς νερό ολόκληρη περιοχή για ένα… ανταλακτικο

Παραμένει το πρόβλημα στη Θέρισσο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επί δύο εβδομάδες έχουν έλλειψη παροχής νερού οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή της Θερίσσου.

Ούτε σταγόνα νερού δεν έσταξε στις βρύσες των κατοίκων στις οδούς Κονδυλάκη, Παλαιοκάππα ακόμα και μετά τα έργα τα οποία ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή, διεκόπησαν εξαιτίας… ενός ανταλλακτικού και ολοκληρώθηκαν, σύμφωνα με την ΔΕΥΑΗ, εχτές το απόγευμα.

Μέσω του cretapost, ο κ. Γιώργος Βουρεξάκης διαβεβαίωσε χτες ότι μέχρι το απόγευμα της Τρίτης επρόκειτο να αποκατασταθεί η βλάβη αφού η ΔΕΥΑΗ προμηθεύτηκε το ανταλλακτικό που έλειπε από τα εξαρτήματα, ωστόσο… ένα 24ωρο αργότερα το πρόβλημα παραμένει, σύμφωνα με τους κατοίκους.

Επίσης σε νεότερη συνομιλία του cretapost με τον κ. Βουρεξάκη διαβεβαίωσε ξανά ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε και η παροχή νερού έχει ανοίξει κανονικά και πάλι για την περιοχή.

Όμως, το νερό δεν ήρθε με αποτέλεσμα… οι αντοχές των περίοικων να δοκιμάζονται καθώς μία βλάβη στάθηκε αιτία και αφορμή να μείνουν για περισσότερο από 14 ημέρες χωρίς παροχή νερού.

Οι τεχνικοί της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης του Ηρακλείου εξετάζουν τώρα μήπως… η βλάβη δεν ήταν αλλά περισσότερες και γι’ αυτό η παροχή νερού δεν έχει φτάσει ακόμα στις βρύσες σπιτιών και επιχειρήσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση