HomeΚΡΗΤΗΑπονομή μεταλλίου για πρώτη φορά στην κερκίδα!

Απονομή μεταλλίου για πρώτη φορά στην κερκίδα!

Τιμήθηκαν στην Κρήτη φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Μοσχάτου απο τον Περιφερειάρχη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η απονομή μεταλλίου σε φιλάθλους κερκίδας και μάλιστα σε κορυφαίο αγώνα κυπέλλου Ελλάδας,γίνεται πρώτη φορά και όσοι το είδαν και το βίωσαν το χειροκρότησαν θερμά,όπως  και τον εμπνευστή Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Η βράβευση της κερκίδας έγινε για την άψογη στάση των φιλάθλων του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού και της Ελευθερίας Μοσχάτου που διεξήχθη στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο κλαδισού Χανιων.

Ο Περιφερειάρχης αφού απένυμε  τα μετάλλια στον κυπελούχο Ολυμπιακό κατευθύνθηκε στην κερκίδα βραβεύοντας και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και του Μοσχάτου εν μέσω παρατεταμένων χειροκροτημάτων.

Ο τελικός κυπέλου ήταν συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης του Δήμου Χανίων και της Ελληνικης Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο κ Αρναουτάκης συνεχάρη όλους,Αθλήτριες,εκπροσώπους των  ομάδων,συνδιοργανωτές,τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλη Λιόλιο και τα μέλη της,τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη,τους φιλάθλους,λέγοντας ότι συνεχίζουμε και ενισχύουμε την συνεργασία και με νέες μεγάλες διοργανώσεις στην Κρήτη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση