HomeΚΡΗΤΗΝέα Πρόεδρος στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης εξελέγη η Ειρήνη Χουδετσανάκη

Νέα Πρόεδρος στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης εξελέγη η Ειρήνη Χουδετσανάκη

«Στόχος να αναβαθμίσουμε περαιτέρω τα Κρητικά προϊόντα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ομόφωνη απόφαση του το διοικητικό συμβούλιο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης εξέλεξε νέα Πρόεδρο την Ειρήνη Χουδετσανάκη.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο με την συμμετοχή των Περιφερειακών Συμβούλων και μελών: Μιχάλη Σαρρή, Βαγγέλη Τσουδερό, Μιχάλη Χαιρετάκη, Μιχάλη Καμπιτάκη, Άλκη Καλαμπόκη, Λουΐζου Κόλλια και Γιώργο Ξυλούρη.

Η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος, δέχτηκε τα συγχαρητήρια και τις ευχές των συναδέλφων της, μαζί με τη στήριξή τους, για δημιουργική θητεία για την επιτυχή πραγματοποίηση του σημαντικού έργου που αναλαμβάνει στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη με κεντρικό στόχο την προώθηση, ανάδειξη των Κρητικών προϊόντων στην Ελλάδα και στις διεθνείς αγορές.

Η κα Χουδετσανάκη ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη για την υποστήριξή του και συνεχάρη τον απερχόμενο Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, Σταύρο Τζεδάκη – νυν Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης – Αγροτικής Οικονομίας.
«Στόχος μας είναι, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς της Κρήτης και την κεντρική διοίκηση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η προώθηση των προϊόντων του Πρωτογενή Τομέα της Κρήτης, στην εγχώρια και στις διεθνείς αγορές.

Με στρατηγικό σχεδιασμό, επιμονή, συντεταγμένα και με κανόνες κοινούς για όλους, θα καταφέρουμε να αναβαθμίσουμε περαιτέρω τα Κρητικά προϊόντα», ανέφερε η νέα Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης κα Ειρήνη Χουδετσανάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση