HomeHL-9Πισπιρίγκου: Αρνείται να σιτιστεί, λέει ο δικηγόρος της

Πισπιρίγκου: Αρνείται να σιτιστεί, λέει ο δικηγόρος της

«Αδικη η εκταφή της Τζωρτζίνας για το τάμπλετ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επισκεπτήριο σήμερα στη φυλακή για την Ρούλα Πισπιρίγκου, την οποία επισκέφθηκαν ο δικηγόρος της αλλά και η αδελφή της και η μητέρα της.

«Είναι σε μέτρια ψυχολογική κατάσταση, δεν σιτίζεται. Αρνείται να σιτιστεί, δεν πρόκειται για απεργία πείνας αλλά δεν έχει τη διάθεση να φάει. Έχει απώλεια βάρους και δεν προαυλίζεται. ΑπόΔι σήμερα έχει τηλεόραση στο κελί της γιατί το ζητούσε συνεχώς για να ενημερώνεται για τις εξελίξεις της υπόθεσης. Πιστεύω ότι αυτό θα της κάνει κακό και θα είναι επιβαρυντικό για τη ψυχολογία της», είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Οθωνας Παπαδόπουλος.

Οπως εξήγησε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου η 33χρονη πληροφορήθηκε για την εντολή που έδωσε η ανακρίτρια για τη διάνοιξη του τάφου της Τζωρτζίνας προκειμένου να ανασχέσουν οι αρχές το tablet που είχε βάλει στον τάφο η μητέρα, ως -όπως υποστηρίζει η ίδια- αγαπημένο της αντικείμενο. Οι αρχές πάντως πιστεύουν ότι ενδεχομένως σε αυτό το tablet κρύβονται και τα μυστικά της διαδρομής της κεταμίνης.

«Έχει ενημερωθεί για όσα έχει πει ο πρώην σύζυγός της εις βάρος της και από τους συγγενείς της που την επισκέφτηκαν νωρίτερα και δεν ασχολείται πλέον. Ενημερώθηκε και για την εκταφή της Τζωρτζίνας και θεωρεί ότι γίνεται άδικα η εκταφή της Τζωρτζίνας κι ότι δεν θα βρεθούν στοιχεία εις βάρος της», είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου κ. Όθωνας Παπαδόπουλος.

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση