HomeHL-SportsΜεγάλη επιτυχία για τον ΟΦΗ και το Κρητικό βόλει

Μεγάλη επιτυχία για τον ΟΦΗ και το Κρητικό βόλει

Γιάννης Δανδάλης: «Επιθυμία είναι να συνεχίσουμε μαζί με τον Κώστα Δεληκώστα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη επιτυχία για τον ΟΦΗ και το Κρητικό βόλει, χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, την παραμονή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία και το γεγονός ότι θα παίξει του χρόνου για 4η συνεχόμενη σεζόν, στην Volley League.

«Επιθυμία είναι να συνεχίσουμε με τον Κώστα Δεληκώστα, αλλά δεν έχουμε συζητήσει ακόμη» ανέφερε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ.

«Ο στόχος μου ήταν η εξάδα και να παίξουμε με τις μεγάλες ομάδες, αλλά είχαμε ατυχίες» ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας.

«Θα συζητήσω με τον κ. Δανδάλη για του χρόνου. Δεν το έχουμε κάνει, γιατί ήμασταν προσηλωμένοι στο στόχο. Θα ξεκουραστούμε και θα συζητήσουμε» ανέφερε.

«Ημουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε» ανέφερε ο ακραίος του ΟΦΗ, Πέτρος Κάλας.

Απο την πλευρά του Φίλιππου, ο προπονητής Τάκης Χριστοφορίδης, έδωσαν συγχαρητήρια στον ΟΦΗ, ενώ για την ομάδα τυς ανέφεραν ότι θα παλέψει στο μπαράζ με τον τρίτο της Pre-League για την σωτηρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις μετά το τέλος του 4ου αγώνα των play out ανάμεσα στον ΟΦΗ και το Φίλιππο Βέροιας:

Γιάννης Δανδάλης (πρόεδρος ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ): «Η ομάδα θα συμμετάσχει για 4η χρονιά στην Volley League αυτό αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Είναι μεγάλη επιτυχία για τον ΟΦΗ, αλλά και το Κρητικό βόλει.

Θέλαμε κάτι παραπάνω, στην φετινή σεζόν, απο την παραμονή, αλλα είχαμε τραυματισμούς, ενώ και στο Κύπελλο, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να βρεθούμε σε ένα Final-4.

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος απο την προσπάθεια. Η νέα σεζόν θα είναι ακόμα πιo δύσκολη και πρέπει απο τώρα να οργανωθούμε.

Για τον Κώστα Δεληκώστα και το μέλλον της συνεργασίας, ανέφερε ότι«είναι ένας αναγνωρισμένος προπονητής, δεν έχουμε συζητήσει ακόμη, πιστεύω, όμως, ότι επιθυμία είναι να συνεχίσουμε μαζί. Θα τα βάλουμε κάτω και θα δούμε».

Κώστας Δεληκώστας (προπονητής ΟΦΗ): «Είμαι ευχαριστημένος απο την σοβαρότητα των παιδιών. Και στο τέταρτο παιχνίδι, παρά τη δυσκολία της ώρας, μεσημέρι, δείξαμε την απαραίτητη σοβαρότητα. Στο πρώτο σετ, δεν ήμασταν καλοί στο μπρέικ-πόιντ,μετά ήμασταν αρκετά καλοί.

Σε 12 σετ, στα play out κάναμε 10 καλά σετ και δυο μέτρια. Κάναμε μια ομάδα με μικρό μπάτζετ με 8 ομάδες. Είχαμε πολλές ατυχίες. Είχαμε τραυματισμούς, αλλά και στο κλείσιμο των παικτών το καλοκαίρι με τον Βάσκεζ που είχαμε συμφωνήσει αλλά δεν ήρθε και τον Λαπέρα που τραυματίστηκε.

Πήραμε εξελίξιμους παίκτες, αλλά και ατυχίες τραυματισμών. Πήραμε ένα ακραίο τον Ιανουάριο για να σώσουμε την κατηγορία, καθώς ήταν δύσκολο, μετά τους τραυματισμούς που είχαμε.

Στο τέλος είμαστε ευχαριστημένοι. Ο στόχος μου ήταν η εξάδα και να παίξουμε με τις μεγάλες ομάδες.

Θα συζητήσω με τον κ. Δανδάλη για του χρόνου. Δεν το έχουμε κάνει, γιατί ήμασταν προσηλωμένοι στο στόχο. Θα ξεκουραστούμε και θα συζητήσουμε».

ofisalonia-14

Πέτρος Κάλας (αθλητής ΟΦΗ): «Ημουν σίγουρος, ότι η ομάδα θα σωθεί. Δεν το έλεγα αυτό, επειδή υποβάθμιζα την ομάδα της Βέροιας. Απλά, ήμουν σίγουρος για την ομάδα μας. Πετύχαμε το στόχο και είμαστε χαρούμενοι που τελείωσε στις 4 νίκες».

Τάκης Χριστοφορίδης (προπονητής Φίλιππου Βέροιας): «Nα δώσουμε συγχαρητήρια στον ΟΦΗ. Είναι καλύτερη ομάδα. Εύχομαι του χρόνου να είναι καλύτερη ομάδα. Εχει όλα τα φόντα να είναι πιο ψηλά.

Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, αν είμαστε όλοι μαζί.Θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας και θα δουλέψουμε για το μπαράζ με τον τρίτο της Pre-League. Εύχομαι να μην είναι η Σκύδρα, γιατί είναι η πόλη μου. Της εύχομαι να βγεί απευθείας».

Παναγιώτης Βαρβεσιώτης (αθλητής Φίλιππου Βέροιας): «Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Στο πρώτο και τελευταίο ματς, πιέσαμε, αλλά δεν κάναμε νίκη. Περιμένουμε τον αντίπαλο στο μπαράζ, για να προετοιμαστούμε.Θα προσπαθήσουμε για την παραμονή μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση