HomeHL-SportsΝίκος Νιόπλιας: «Εμείς κοιτάζουμε μόνο το ποδόσφαιρο, όχι το παρασκήνιο»

Νίκος Νιόπλιας: «Εμείς κοιτάζουμε μόνο το ποδόσφαιρο, όχι το παρασκήνιο»

Ο Νίκος Νιόπλιας έδωσε την εξήγηση για την ήττα (2-3) του ΟΦΗ από τον Ιωνικό, ενώ απάντησε στις δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού, ο οποίος αποθέωσε την ομάδα του Ηρακλείου για τη φιλοξενία της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά την εντός έδρας ήττα (2-3) του ΟΦΗ από τον Ιωνικό, ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι ότι κάναμε το χειρότερο ματς σε πρώτο ημίχρονο εφέτος. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με τρία γκολ, δεν είναι πάντα εύκολο να το γυρίζουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πάρα πολύ καλά και σημειώσαμε δεύτερο γκολ. Δεν γίνεται να βρισκόμαστε πίσω με 3 και 4 γκολ για να τα γυρνάμε.

Πρέπει να προετοιμαζόμαστε πνευματικά σε αυτά τα παιχνίδια και όχι σωματικά. Ξεμείναμε από στόχους αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο στυλ της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος»

Για τις δηλώσεις του Σπανού, ο οποίος ευχαρίστησε τον ΟΦΗ για τη φιλοξενία του:

«Tα τελευταία χρόνια ο ΟΦΗ κοιτάζει μόνο το ποδόσφαιρο, δεν κοιτάζει ούτε το παρασκήνιο ούτε τίποτα. Αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος θα μας κερδίσει. Τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια αλλά έτσι είναι ο τρόπος που δουλεύει αυτή η ομάδα».

.

Μιλώντας στο OΦΗ TV, o τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε ότι πρέπει να βρουν κίνητρο οι παίκτες του σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και να δουλέψουν πολύ.

«Είχαμε ένα πάρα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, ίσως το χειρότερό μας παιχνίδι.

Όχι μόνο στην έδρα μας, αλλά γενικά και το πληρώσαμε.

Το δεύτερο ημίχρονό μας ήταν πάρα πολύ καλό, είχαμε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, δεν απειληθήκαμε καθόλου. Δεν μπορείς πάντα στο ποδόσφαιρο να γυρίζεις τόσο μεγάλη διαφορά γκολ.

Δώσαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να πετύχουμε την ανατροπή ξανά.

Δεν λέει κάτι αυτό, είμαστε επαγγελματίες.

Πρέπει να κάτσουμε να δουλέψουμε αυτό το διάστημα που θα παίξουμε τα πλέι άουτ και να ψάχνουμε κίνητρο σε κάθε ματς», δήλωσε ο Νιόπλιας.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση