HomeHL-9Σε συναγερμό η Πυροσβεστική – Απεγκλωβισμοί 10 ατόμων λόγω κακοκαιρίας

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική – Απεγκλωβισμοί 10 ατόμων λόγω κακοκαιρίας

Η «Ελπίδα» έπιασε… στον ύπνο τους Κρητικούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε συναγερμό βρίσκονται κλιμάκια της Πυροσβεστικής σε όλη την Κρήτη εξαιτίας του χιονιά που προκάλεσε προβλήματα στο οδικό δίκτυο του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κλήθηκαν να απεγκλωβίσουν επτά άτομα τα οποία είχαν αποκλειστεί μέσα στο αυτοκίνητό τους στην περιοχή Κέντα, στο νότιο Ρέθυμνο.

Ταυτόχρονα, κλήθηκαν από μία οδηγό να μεταβούν στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ Σκαλανίου και Μυρτιάς όταν η ίδια μαζί με δύο ανήλικα παιδιά εγκλωβίστηκαν λόγω της σφοδρής χαλαζόπτωσης στο σημείο.

Όλες οι επιχειρήσεις έληξαν με επιτυχία και οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με πληροφορίες κανένας δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Χρήσιμες οδηγίες

Ωστόσο οι ειδικοί συστήνουν ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς, αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων για τα επόμενα δύο 24ώρα τουλάχιστον και εάν είναι απαραίτητο κάποιος να μετακινηθεί οπωσδήποτε να καλεί αφενός την Αστυνομία ώστε να ενημερώνεται ποιοι δρόμοι παραμένουν ανοιχτοί και αφετέρου να κάνει χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση