HomeHL-SportsSuper League: Μεγάλες «μάχες» σε Γεντί Κουλέ και Νίκαια

Super League: Μεγάλες «μάχες» σε Γεντί Κουλέ και Νίκαια

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται (μένει βέβαια το Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός που έχει αναβληθεί) η 14η αγωνιστική. Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη και στη Νίκαια ο Ιωνικός την ΑΕΚ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός να έχει αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους γηπεδούχους, η 14η αγωνιστική κλείνει αγωνιστικά με δύο παιχνίδια που θα διεξαχθούν σήμερα Πέμπτη.

Ο λόγος για το ΟΦΗ – Άρης στο Γεντί Κουλέ και το Ιωνικός – ΑΕΚ στη Νίκαια.

Πριν όμως πάμε στα δύο αυτά παιχνίδια, ας δούμε το τι έγινε στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου. Αρχικά την Τρίτη ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0, σε μια αναμέτρηση στην οποία οι Αγρινιώτες έχασαν τεράστιες ευκαιρίες και Αρκάδες πέτυχαν το γκολ της νίκης στο τέλος.

Την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ πέρασε από τους «Ζωσιμάδες» επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν ίσως το καλύτερο ημίχρονο την φετινή χρονιά (το 2ο).

Την ίδια ώρα με την αναμέτρηση στα Γιάννενα, στο «Αθανάσιος Διάκος» η Λαμία και ο Βόλος πάλεψαν ως το τέλος για τη νίκη με το 2-2 να αφήνει και τους δύο και ικανοποιημένους, αλλά και στεναχωρημένους.

Η ημέρα έκλεισε με τον Ολυμπιακό να περνάει με άνεση από το Περιστέρι επικρατώντας του Ατρομήτου με 3-0 με τον Ελ Αραμπί να πετυχαίνει και τα τρία γκολ της ομάδας του.

ΟΦΗ – Άρης: Θα «βαρεθούν» να παίζουν μαζί

Όσον αφορά τα σημερινά παιχνίδια, αρχίζουμε από το ΟΦΗ – Άρης, ένα ζευγάρι που ακούμε συχνά τώρα τελευταία, καθώς έχουν κληρωθεί και στο Κύπελλο.

Στο πρώτο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι «κίτρινοι» είχαν επικρατήσει με 3-1, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 23 Δεκεμβρίου. Ανάμεσα στα δύο αυτά ματς Κυπέλλου, έχουμε και το σημερινό για το πρωτάθλημα.

Οι Κρητικοί βρίσκονται στην 6η θέση με 18 βαθμούς και οι Θεσσαλονικείς στην 7η με 17 (έχουν και -6 τους οποίους ευελπιστούν να πάρουν πίσω).

Πάμε στα αγωνιστικά. Με αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί αύριο (16/12) ο ΟΦΗ τον Αρη.

Οι Ντουρμισάι, Νέιρα, Ουές, Διαμαντής παραμένουν νοκ άουτ, ενώ εκτός με θλάση τέθηκε και ο γκολκίπερ Σωτηρίου.

Ο Νιόπλιας δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Τσιλιανίδη καθώς η επιστροφή του στη δράση απαιτεί ειδική διαχείριση, ενώ τουλάχιστον για τον έμπειρο κόουτς είναι καλά και υπολογίζεται ο Βούρος.

Η αποστολή των Κρητικών είναι η εξής: Επασί, Βάτερμαν, Σηφάκης, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Τοράλ, Μπαλογιάννης, Ναμπί, Στάικος, Ντε Γκουζμάν, Καγιέγος, Καστάνιος, Καμάου, Γρίβας, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Γιάννου, Σελίμοβιτς, Φαν Ντούινεν, Λάμπρου, Βούρος.

Στον Άρη, εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας, Φακούντο Μπερτόγλιο, ενώ στον αντίποδα επιστρέφουν οι Κουέστα, Καμαρά και Σούντγκρεν.

Ο Σουηδός δεν ταξίδεψε χθες με την υπόλοιπα ομάδα γιατί έγινε πατέρας και λογικά αυτό θα γίνει σήμερα, καθώς ο Άκης Μάντζιος τον υπολογίζει.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Ντένις, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Λούκας Σάσα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαντσίνι,Τζέγκο, Ντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λόπεθ, Γκάνεα, Λούμορ, Μάνος, Δεληζήσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση