HomeHL-LifestyleΗ επιβλητική αξιοπρέπεια της Τζένης Μπαλατσινού

Η επιβλητική αξιοπρέπεια της Τζένης Μπαλατσινού

Τι είπε για το διαζύγιο με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μίλησε για τη ζωή της και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο γάμο της και στο διαζύγιο με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος είναι ο πατέρας των τριών από τα τέσσερα παιδιά που έχει φέρει στον κόσμο.  Όπως αποκάλυψε η Τζένη Μπαλατσινού οι σχέσεις τους σήμερα είναι πολύ καλές.

«Αρκεί που ξέρω εγώ και εκείνος»

«Για τους λόγους για τους οποίους χωρίσαμε θα ξεκινήσω. Επειδή ποτέ δεν έχω βγει να μιλήσω για αυτό και ούτε ο ίδιος και είναι προς τιμή του, θέλω να πω ο λόγος ποιος είναι. Όταν έχεις τρία παιδιά και είσαι στη δημόσια σφαίρα, τα εν οίκω μη εν δήμω. Και θα συνεχίσω αυτό να το λέω και δε θα μιλήσω ποτέ για αυτό, γιατί δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς. Αρκεί που ξέρω εγώ και εκείνος. Από εκεί και πέρα, 20 χρόνια έχω να θυμάμαι τις καλές στιγμές. Είκοσι χρόνια ήμασταν μαζί, 18 παντρεμένοι. Τα παιδιά μας ήταν το πιο σημαντικό.

«Δεν μπορώ να πω πως όλα ήταν πάντα τέλεια»

«Έχουμε μια καλή συνεννόηση. Αυτό χρειάστηκε πολύ δουλειά και από τους δυο μας και πραγματικά θέλει και τους δυο ανθρώπους να συνεργάζονται για αυτό, δεν φτάνει να συνεργάζεται ο ένας. Το πιο σημαντικό σε ένα χωρισμό, επειδή ένας χωρισμός είναι πένθος, ένας μικρός θάνατος, είναι να έχεις σωστή κρίση και ό, τι έχεις προσωπικό να το βγάζεις έξω για το καλό των παιδιών. Δεν μπορώ να πω πως όλα ήταν πάντα τέλεια, υπήρξαν στιγμές που δυσκολευτήκαμε αρκετά και όμως υπήρχε πάντα η καλή πρόθεση για τα παιδιά και πάντα συνεχίζει να υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού.

Οι δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της

Από την πλευρά της, η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε πως πήρε άδεια από τις κόρες της για τη σχέση με τον Βασίλη Κικίλια. «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξαναπαντρευτώ. Ο Βασίλης επιδίωξε να κάνουμε παρέα και έτσι γνωριστήκαμε μετά από ένα αγώνα τένις. Νιώθω άσχημα όταν με λένε κυρία υπουργού», εξομολογήθηκε ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην διάρκεια της τέταρτης εγκυμοσύνης της και της γέννας του γιου τους. «Γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβριο ότι υπήρχε κάποια δυσκολία και την υποβάθμιζα, δεν ήθελα να σκέφτομαι αρνητικά. Ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελός μου, ζήτησε δεύτερη γνώμη και αν δεν το είχε κάνει δεν θα είμαστε τόσο καλά προετοιμασμένοι. Μπήκα να γεννήσω και δεν το ήξερε κανένας, ούτε τα παιδιά μου. Πήρα μόνο την μοναχή μου στην Πάτμο τηλέφωνο. Ήμουν πολύ τυχερή, όλα πήγαν καλά».

Η βαθιά πίστη της στο Θεό

Στη συνέχεια η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε στην δύναμη της πίστης στον Θεό και στον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των δυσκολιών, μέσα από τις οποίες, εξομολογήθηκε, πως έγινε καλύτερος άνθρωπος.

Οι πλαστικές επεμβάσεις

Όταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου για τις πλαστικές επεμβάσεις σχολίασε το γεγονός ότι διαφωνεί με την αλλαγή της εικόνας, κάτι που η ίδια δεν επιθυμεί και έδωσε ένα μήνυμα στις νέες κοπέλες να αγαπήσουν τον εαυτό τους και να μην επισκέπτονται πλαστικούς σε αυτή την ηλικία.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην τωρινή δραστηριότητά της, τη συνδρομητική πλατφόρμα εναλλακτικής εκπαίδευσης impact talk, που συνιστά έναν ανθρωποκεντρικό οδηγό για την κατανόηση της τέχνης της ζωής, της εξέλιξης και της επιτυχίας.

tanea.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση