HomeΚΡΗΤΗΤιμήθηκε το ΕΑΚΗ για τη διεξαγωγή του 43ου Ράλλυ Κρήτης

Τιμήθηκε το ΕΑΚΗ για τη διεξαγωγή του 43ου Ράλλυ Κρήτης

«Είναι τιμή μας που ο ΑΟΚ αναγνωρίζει και τη δική μας συνεισφορά»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου και ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ, Λευτέρης Ζερβός, ήταν στα τιμώμενα πρόσωπα στην ζεστή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Αθλητικός Ομιλος Κρήτης, προκειμένου να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν στην πετυχημένη διεξαγωγή του 43ο Ράλλυ Κρήτης.

Το ΕΑΚΗ, ήταν στους συνδιοργανωτές, του Ράλλυ Κρήτης και μάλιστα έξω απο το κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, έγινε η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα.

«Είναι τιμή μας που ο ΑΟΚ αναγνωρίζει και τη δική μας συνεισφορά. Το ΕΑΚΗ είναι ανοικτό σε τέτοιες διοργανώσεις και θέλουμε να το νοιώθουν σαν το σπίτι τους» ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ, Λευτέρης Ζερβός. «Ευελπιστούμε ότι και το 44ο Ράλλυ Κρήτης θα έχει αφετηρία και τερματισμό το κλειστό γυμναστήριο του Λίντο. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει πολύ μεγάλη δυναμική και ιδιαίτερα στην Κρήτη. Η αγάπη που δείχνει η νέα γενιά αλλά και οι παλαιότεροι για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, είναι ένα καλό δείγμα, ότι μπορούμε σαν Κρήτη και σαν Ηράκλειο, να διεκδικήσουμε πολύ μεγάλες διοργανώσεις. Εμείς θα σταθούμε αρωγοί σε τέτοιες προσπάθειες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση