HomeHL-TOPΕπίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στις σεισμόπληκτες περιοχές του Ηρακλείου

Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στις σεισμόπληκτες περιοχές του Ηρακλείου

Ο κ. Τσίπρας άκουσε τα παράπονα των σεισμόπληκτων αλλά και των επιχειρηματιών του Αρκαλοχωρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Τις πρώτες ημέρες ήρθαν όλοι, εγώ ήθελα να έρθω, αφού έκλεισαν τα πολλά φώτα της δημοσιότητας», είπε ο  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη τις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές του Ηρακλείου.

tsipras-kriri

Συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, περπάτησε στον κεντρικό δρόμο του Αρκαλοχωρίου και άκουσε τα παράπονα των σεισμόπληκτων σε σχέση με τον αποκλεισμό τους από το arogi.gov.gr αλλά και των επιχειρηματιών της περιοχής.

tsipras-epixeirhmatie

tsipras-4

Ο κ. Τσίπρας μίλησε με κατοίκους, επαγγελματίες, εθελοντές και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ είδε από κοντά το μέγεθος της καταστροφής, αλλά και το δράμα, την απόγνωση και την αγωνία των σεισμοπαθών για την επόμενη μέρα.

tsipras-paidia

 

«Είναι πρωτοφανές αυτά που έχεις υποσχεθεί ότι θα δώσεις να τα δίνεις και μετά από 10 ημέρες να τα παίρνεις πίσω», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνομιλία που είχε με τους επιχειρηματίες οι οποίοι του ανέφεραν ότι σχεδόν καμία επιχείρηση που έχει πληγεί δεν μπορεί να αιτηθεί αποζημίωσης.

tsipras-paida-arkaloxwri

tsipras-3

Μετά το Αρκαλοχώρι ο κ. Τσίπρας μετέβη  στο Χουμέρι και έπειτα στις Μελέσσες, του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

tsipras-neoi

Στις 14:30 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα παρευρεθεί σε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και τους δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση