HomeΚΡΗΤΗΟ Τάκης Θεοδωρικάκος τίμησε τον παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος τίμησε τον παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη

Και τον νικητή του «Σπάρταθλον» Φώτη Ζησιμόπουλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσία του Υφυπουργού Λευτέρη Οικονόμου και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Μιχαήλ Καραμαλάκη, τίμησε σήμερα δύο αστυνομικούς που διακρίθηκαν για τις αθλητικές τους επιδόσεις. Αναμνηστικά βραβεία δόθηκαν στον χάλκινο παραολυμπιονίκη του Τόκυο, Αντώνη Τσαπατάκη, και στον νικητή του φετινού «Σπάρταθλου» Φώτη Ζησιμόπουλο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έναρξη των Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού που φιλοξενούνται στην Αθήνα και τη συμμετοχή σ’ αυτούς 238 αθλητών – αστυνομικών σε 18 αγωνίσματα.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε τα εξής:

«Αγαπητέ Αντώνη, αγαπητέ Φώτη, σας καλωσορίζω στο σπίτι σας, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μαζί με τον Υφυπουργό, Λευτέρη Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχάλη Καραμαλάκη. Είμαστε όλοι περήφανοι για τις επιτυχίες σας, είμαστε περήφανοι για τον αγώνα σας, για την προσπάθειά σας που έφερε μεγάλες αθλητικές επιτυχίες. Για το παράδειγμα που δώσατε, ειδικά προς τη νέα γενιά. Τη χαρά που φέρατε στους δικούς σας ανθρώπους, στα αγαπημένα σας πρόσωπα που σας στηρίζουν. Τη μεγάλη χαρά που δώσατε σε όλους τους συναδέλφους σας στην Ελληνική Αστυνομία και σε όλους εμάς που είμαστε μαζί σας, τη μεγάλη χαρά που δώσατε σε όλους τους Έλληνες».

Newpost.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση