HomeΚΡΗΤΗThe Road trip project: Ο Αντώνης Τσαπατάκης στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσαράς

The Road trip project: Ο Αντώνης Τσαπατάκης στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσαράς

Οδικό ταξίδι στα έργα που αλλάζουν την Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η τρίτη ημέρα του #roadtrip ολοκληρώθηκε, με τον Αντώνης Τσαπατάκης και την παρέα του να βρίσκονται στο πανέμορφο Ηράκλειο της Κρήτης!
Ξεκινώντας από το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσαράς, στο οποίο απόλαυσαν μια περιήγηση στις κτιριακές εγκαταστάσεις του και τα αρχαιολογικά ευρήματα που ετοιμάζονται να εκτεθούν, συνέχισαν με το έργο της Κυκλοφοριακής Σύνδεσης του Μουσείου και κατέληξαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου επισκέφτηκαν τη νέα Πτέρυγα.

The Road trip project

Μια ομάδα 4 νέων θα ξεκινήσει ένα πενθήμερο οδικό ταξίδι στην Κρήτη με ένα βαν, εξερευνώντας μια σειρά εμβληματικών έργων που υλοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης στους Νομούς Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου. Τα έργα αναμένεται να συμβάλουν σημαντικά στην ενίσχυση και βελτίωση των υποδομών του νησιού και στη διευκόλυνση της καθημερινότητας για τους κατοίκους του.

Επικεφαλής του συναρπαστικού αυτού roadtrip είναι ο Κρητικός Παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης, ο οποίος, παρέα με 3 ακόμη συνταξιδιώτες, θα διασχίσουν οδικώς όλη τη Μεγαλόνησο προκειμένου να ανακαλύψουν τα ζωτικής σημασίας έργα και τις νέες υποδομές που υλοποιούνται στο νησί, καθώς και τον τρόπο που συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η 4μελης ομάδα του Crete Future Van, θα κάνει στάσεις σε σημαντικά αναπτυξιακά έργα και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους των περιοχών αυτών και εκπροσώπους της Περιφέρειας Κρήτης, απολαμβάνοντας τη μοναδική διαδρομή στο φυσικό τοπίο και τα ιστορικά μνημεία της Κρήτης.

Βασικός σκοπός του οδικού ταξιδιού είναι να προβάλει με έναν βιωματικό, διαδραστικό και πρωτότυπο τρόπο τα έργα και τις δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τις πλούσιες φυσικές ομορφιές του νησιού που μπορούν να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες αναψυχής όλες τις εποχές του χρόνου.

Και παράλληλα στοχεύει στην ενημέρωση των κατοίκων της Κρήτης για τα έργα που υλοποιούνται, την αναβάθμιση των κοινωνικών υποδομών του νησιού και το πώς αυτά θα βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.

Το Crete Future Van θα «πάρει τους δρόμους» για να μας δείξει τις καθημερινές αλλαγές στο πρόσωπο της Κρήτης, μέσω της αξέχαστης εμπειρίας ενός πραγματικά απολαυστικού Roadtrip.

Διαφήμιση
Διαφήμιση