HomeΕΛΛΑΔΑΑκης Τσοχατζόπουλος: «Η Βίκυ Σταμάτη τον έδενε και τον κακομεταχειριζόταν» ισχυρίζεται η ξαδέρφη του

Ακης Τσοχατζόπουλος: «Η Βίκυ Σταμάτη τον έδενε και τον κακομεταχειριζόταν» ισχυρίζεται η ξαδέρφη του

Σοβαρές κατηγορίες εναντίον της Βίκυς Σταμάτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρές κατηγορίες εναντίον της Βίκυς Σταμάτη εξαπολύει η ξαδέλφη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ελπινίκη, υποστηρίζοντας μάλιστα πως η σύζυγος του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ, έχει ευθύνη για τον θάνατο του.

Η Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου είναι αποφασισμένη να φτάσει στα δικαστήρια τη διαμάχη της με τη Βίκυ Σταμάτη. Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Espresso», την κατηγορεί ότι ευθύνεται για τον θάνατο του Άκη Τσοχατζόπουλου και έχει κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά το περιβόητο εξώδικο που της είχε στείλει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ τον περασμένο Νοέμβριο, αφήνοντας αιχμές για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου αναφέρεται αρχικά στη συγγενική σχέση της με τον Ακη Τσοχατζόπουλο και τη συνεργασία τους στα πολιτικά γραφεία του και τα υπουργεία στα οποία είχε διατελέσει υπουργός, δίνοντας έτσι την απάντησή της στον χαρακτηρισμό «μακρινή συγγενής», που αναφερόταν στο εξώδικο, το οποίο της είχε στείλει στις 25 Νοεμβρίου του 2020.

«Με τον Ακη ήμασταν πρώτα εξαδέλφια, δύο αδελφών παιδιά. Το ότι με αποκάλεσε “μακρινή συγγενή” ήταν μια απόδειξη ότι είχαν ήδη ξεκινήσει τα προβλήματα της υγείας του και κάτω από πίεση με αποκάλεσε “μακρινή συγγενή”. Εγώ, όμως, είχα συνεργαστεί μαζί του επί 37 χρόνια, στα πολιτικά του γραφεία και στα υπουργεία που κατείχε από το ’87» τονίζει η κυρία Τσοχατζοπούλου και αμέσως μετά περιγράφει με γλαφυρό τρόπο ποια ήταν η σχέση της με τον Ακη και τη σύζυγό του λίγο πριν από τον θάνατό του.

«Εγώ τους φρόντιζα, όταν ο εξάδελφός μου ήταν στη φυλακή και η σύζυγός του στο Δρομοκαΐτειο. Τους προμήθευα με φάρμακα και φαγητό τρεις φορές την εβδομάδα. Επί έξι χρόνια πήγαινα στον Κορυδαλλό και ό,τι φροντίδα ζητούσε ο εξάδελφός μου για τη γυναίκα του την παρείχα… Και το κέντρο αποκατάστασης στα Σπάτα εγώ και η κόρη μου το βρήκαμε», υποστηρίζει η κυρία Τσοχατζοπούλου.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση