HomeHL-9Ξαδέρφη συζυγοκτόνου: Κρίμα κι άδικο για την Νεκταρία – Είχε σχέση με τον καλύτερο φίλο του

Ξαδέρφη συζυγοκτόνου: Κρίμα κι άδικο για την Νεκταρία – Είχε σχέση με τον καλύτερο φίλο του

Η μαρτυρία της ξαδέρφης του 54χρονου στο cretapost

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται και οι συγγενείς του 54χρονου συζυγοκτόνου μετά την είδηση της άγριας δολοφονίας της 48χρονης Νεκταρίας σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Περιστερά της Ιεράπετρας.

Μία ξαδέρφη του συζυγοκτόνου μιλώντας στο cretapost αναφέρει πως είχαν πάρει εδώ και κάποιο καιρό διαζύγιο ωστόσο πρόσφατα ο 54χρονος έμαθε ότι διατηρούσε σχέση με τον επιστήθιο φίλο του.

«Χθες ο ξάδερφός μου έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον, επί 35 χρόνια, επιστήθιο φίλο του. Μάλιστα, είδε και μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο φίλος του μαζί με την πρώην σύζυγό του στα social media. Πιθανότατα αυτό τον εξόργισε και έκανε ότι έκανε», τόνισε χαρακτηριστικά η ξαδέρφη του δράστη.

Πολύ καλή σχέση με τα παιδιά του

Η ίδια περιγράφει πως η σχέση του 54χρονου με τα παιδιά του είναι εξαιρετική ενώ ο δράστης φαίνεται να έχει αδυναμία στον μεγαλύτερο γιο του.

«Η σχέση με τα παιδιά του ήταν εξαιρετική. Ειδικά με τον μεγάλο του γιο που του είχε αδυναμία. Τώρα στις διαπραγματεύσεις που γίνονται για να μην βάλει τέλος στη ζωή του συμμετέχει και ο γιος του. Αν δεν συμμετείχε θεωρώ ότι ήδη θα είχε πέσει στο γκρεμό», επεσήμανε σχετικά ξαδέρφη του 54χρονου.

«Πρέπει ν’ αλλάξει η νομοθεσία»

Για αλλαγή της νομοθεσίας ως προς τις ποινές των εγκλημάτων μίλησε η ξαδέρφη του 54χρονου τονίζοντας πως θα πρέπει να αυξηθούν.

«Δεν γίνεται σε τέτοια εγκλήματα να υπάρχουν τέτοιες ποινές. Το κράτος πρέπει να το δει και να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Δεν βλέπετε τι γίνεται τους τελευταίους μήνες; Αυτό πρέπει να αλλάξει», τόνισε σχετικά η ξαδέρφη του δράστη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση