HomeΕΛΛΑΔΑAttica Group: Στήριξη του πυροσβεστικού σώματος στη Σάμο

Attica Group: Στήριξη του πυροσβεστικού σώματος στη Σάμο

Η Blue Star Ferries προσέφερε δωρεάν τις μετακινήσεις από τη Σάμο συνολικά 21 οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και περίπου 100 πυροσβεστών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H Attica Group μέσω της θυγατρικής εταιρείας Blue Star Ferries, στέκεται αρωγός στα προβλήματα των νησιών όπου δραστηριοποιείται με τα πλοία της.

Η Blue Star Ferries, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη προσπάθεια της Πολιτείας και το σημαντικό έργο που επιτέλεσαν οι πυροσβεστικές μας δυνάμεις στην κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε στις 14.07.21 στη Σάμο, προσέφερε δωρεάν την επιστροφή των οχημάτων του Πυροσβεστικού Σώματος που είχαν μεταφερθεί στο νησί προκειμένου να συνδράμουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις που ήδη επιχειρούσαν εκεί, θέτοντας υπό πλήρη έλεγχο τη μεγάλη πυρκαγιά.

Πιο συγκεκριμένα η Blue Star Ferries με το πλοίο Blue Star Myconos, το οποίο εξυπηρετεί τη γραμμή της Σάμου, προσέφερε δωρεάν τις μετακινήσεις από το νησί του Πυθαγόρα, συνολικά 21 οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και περίπου 100 πυροσβεστών, μεταξύ των οποίων και αρκετοί εθελοντές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση