HomeHL-LifestyleMasterChef: Το φαβορί τα ‘κανε μαντάρα – Ξέχασε κόκαλα στο πιάτο

MasterChef: Το φαβορί τα ‘κανε μαντάρα – Ξέχασε κόκαλα στο πιάτο

Σκληρή η κριτική του Σωτήρη Κοντιζά για την αστοχία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το MasterChef 5, καθώς από την Τρίτη (01/06) ξεκίνησε η διαδικασία του μεγάλου τελικού με μονομαχίες ανάμεσα στους δύο φιναλίστ, την Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη.

Μετά από πολλές μαγειρικές μάχες, απογοητεύσεις, χαρές, αστοχίες και επιτυχίες, οι δύο παίκτες κατάφεραν να επικρατήσουν και, έτσι, διεκδικούν το χρυσό έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα ή της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.

Η διαδικασία του μεγάλου τελικού περιλαμβάνει πολλές δοκιμασίες για τους δύο φιναλίστ. Μέσα από αυτές, οι παίκτες θα συγκεντρώσουν βαθμούς, οι οποίοι θα συμψηφιστούν στην τελευταία αναμέτρηση.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, οι διαγωνιζόμενοι ετοίμασαν τρία πιάτα, τα οποία στη συνέχεια δοκίμασαν οι τρεις κριτές του MasterChef.

Ωστόσο, το ένα από τα πιάτα του Διονύση είχε μια τεράστια αστοχία, αφού ξέχασε να βγάλει τα κόκαλα από το ψάρι. Αυτός που βρήκε τα κόκαλα για ακόμη μια φορά ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Δυστυχώς, ο Διονύσης έχει ξεχάσει μία ολόκληρη σειρά». είπε χαρακτηριστικά, ενώ και οι τρεις κριτές απογοητεύτηκαν από το πιάτο.

news247

Διαφήμιση
Διαφήμιση