HomeHL-LifestyleMasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Φαβορί για τον τελικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Δημήτρης Μπέλλος και ο Στέφανος Χίλας ήταν από την πλευρά των ηττημένων στις μονομαχίες, ενώ δεν κατάφεραν να αναδειχθούν νικητές ούτε στις δοκιμασίες που ακολούθησαν κι έτσι δεν απέφυγαν να βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση από το MasterChef.

Οι τρεις κριτές υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef έναν από τους καλύτερους νέους chefs παγκοσμίως, τον Γρηγόρη Κίκη, ο οποίος είχε ετοιμάσει όχι ένα αλλά τρία απαιτητικά πιάτα που έπρεπε να αποδόσουν όσο το δυνατόν πιο πιστά οι διαγωνιζόμενοι.

Η ώρα της κρίσης έφτασε με την αγωνία να χτυπάει «κόκκινο». Σαν να μην έφτανε ο σοβαρός τραυματισμός στο δάχτυλο που τον έκανε να χάσει προσωρινά τις αισθήσεις του, η εβδομάδα έκλεισε με τον χείριστο τρόπο για τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο, ο οποίος συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία (17/40) και είδε την πόρτα της εξόδο από τον διαγωνισμό μόλις λίγες μέρες μετά την επιστροφή του.

«Ήξερα με το ατύχημα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω για πολύ στον διαγωνισμό. Θα πάρει καιρό να αναρρώσω. Είμαι χαρούμενος, γιατί το ξανάζησα», δήλωσε ο Γρηγόρης μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι εκτός φαβορί, τον θεωρούσαν και τον πιο αγαπητό παίκτη μέσα στο σπίτι.

«Έχω πολλά χρόνια να συμπαθήσω άνθρωπο τόσο γρήγορα και τόσο πολύ. Είναι από τους πιο αγαπητούς φέτος», παραδέχτηκε ο Γιώργος Πορφύρης και συμφώνησαν όλοι οι άλλοι.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση