HomeHL-9ForwardKeys: 2 πόλεις της Κρήτης στους 10 πιο δημοφιλείς των Βρετανών

ForwardKeys: 2 πόλεις της Κρήτης στους 10 πιο δημοφιλείς των Βρετανών

Δείτε ποιες είναι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αυξημένες προτιμήσεις από τους διεθνείς τουρίστες και με ευοίωνη θέση στον ανταγωνισμό η Ελλάδα προετοιμάζεται για το άνοιγμα της εφετινής σεζόν στην οποία στηρίζονται πολλές ελπίδες για την πολυπόθητη επανεκκίνηση του τουρισμού και την επιβίωση των επιχειρήσεων του κλάδου.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έρευνα της ForwardKeys, που αποτελεί την εκτενέστερη καταγραφή δεδομένων πτήσεων, η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των δημοφιλέστερων προορισμών για τους Βρετανούς αυτό το καλοκαίρι.

Μάλιστα, τα επιβεβαιωμένα εισιτήρια για ταξίδια από τον Ιούλιο έως και τον Σεπτέμβριο είναι 12% αυξημένα σε σχέση με τα αντίστοιχα επίπεδα του 2019.

pin44444444gg

Η ανάλυση των πιο ανθεκτικών προορισμών της Ευρώπης γι αυτό το καλοκαίρι δείχνει ότι επτά στους 10 κορυφαίους προορισμούς είναι Ελληνικοί, με τη Μύκονο να βρίσκεται στην πρώτη θέση και με τις καλοκαιρινές κρατήσεις να βρίσκονται στο 54,9% των επιπέδων της αντίστοιχης περιόδου προ πανδημίας.

Ακολουθεί η Ίμπιζα, με τις κρατήσεις να βρίσκονται στο 49,2%, τα Χανιά (48,9%), η Σαντορίνη (48,1%), η Κέρκυρα (47,5%), η Θεσσαλονίκη (43,7%), η Πάλμα ντε Μαγιόρκα (41,2%), το Ηράκλειο (36,6%), η Αθήνα (33,2%) και το Φάρο (32,8%).

Εν τω μεταξύ, στην Τουρκία συνεχίζεται το lockdown 17 ημερών.

tornosnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση