HomeHL-9Βανδαλισμός σε εκλογικό περίπτερο στα Χανιά

Βανδαλισμός σε εκλογικό περίπτερο στα Χανιά

Του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο… στόχαστρο επιτηδείων μπήκε το εκλογικό περίπτερο του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» στα Χανιά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο βανδαλισμός σημειώθηκε το πρωί της Πρωτομαγιάς στην πλατεία Μαρκοπούλου στην αγορά των Χανίων.

«Το εν λόγω περίπτερο βρίσκεται εκεί κατόπιν νόμιμης άδειας της πολιτείας, για να ενημερώσει τους πολίτες περί της συμμετοχής της Ελλήνων Συνέλευσις στις ευρωεκλογές. Σαφέστατα πρόκειται για μια καθιερωμένη κίνηση ρουτίνας από δήθεν αντιεξουσιαστές, που από συνήθεια επιτίθενται κατά των μελών και της περιουσίας του οργανισμού «Ελλήνων Συνέλευσις». Αρκεί να θυμίσουμε ότι μόνο κατά την διάρκεια των δύο εκλογικών διαδικασιών του καλοκαιριού του 2023 η «Ελλήνων Συνέλευσις» δεχόταν καθημερινό βανδαλισμό, συντονισμένες επιθέσεις και βιαιοπραγία σε ένα άτομο από τα εν λόγο άτομα στα Χανιά.

Το κυρίαρχο μήνυμα που έγραψαν στα πάνελ του περιπτέρου κατά τον βανδαλισμό ήταν το εξής: «Ο κόσμος χωρίζεται σε τάξεις». Πρόκειται για μια σαφή τοποθέτηση στο τι εκπροσωπεί η συγκεκριμένη συμμορία ενώ παράλληλα δηλώνει ότι εναντιώνεται στον σκοπό και στόχο ύπαρξης του οργανισμού «Ελλήνων Συνέλευσις» που είναι η ένωση όλων των πολιτών σε μια νομική εκπροσώπηση για τη δημιουργία της Ελληνικής πολιτείας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Ο πολιτικός φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις» θα πράξει τα δέοντα στα πλαίσια της νομιμότητας, όπως κάνει όλα τα χρόνια δράσης του. Ομοίως τα πολιτειακά όργανα της δημόσιας τάξης και της δικαιοσύνης πρέπει να διασφαλίσουν την ομαλότητα της δημοκρατικής διαδικασίας, στην οποία έχει ελεύθερα το δικαίωμα κάθε πολίτης να συμμετέχει, να ενημερώνει και να διεκδικεί τη ψήφο των συμπολιτών του. Είναι σαφές ότι η «Ελλήνων Συνέλευσις» αποτελεί στόχο συμμοριών και εγκληματικών οργανώσεων. Ως εκ τούτου είναι επιβεβλημένη η προστασία της κατά την εκλογική περίοδο που διανύουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση