HomeΚΡΗΤΗΤο μήνυμα του Μιχάλη Κοκολάκη για την Εργατική Πρωτομαγιά

Το μήνυμα του Μιχάλη Κοκολάκη για την Εργατική Πρωτομαγιά

Τι αναφέρει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι αφιερωμένη σε εκείνους που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν, διεκδικώντας αξιοπρεπείς συνθήκες απασχόλησης και βελτίωση του βιοτικού επιπέδου κάθε οικογένειας και κάθε πολίτη», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του για την Εργατική Πρωτομαγιά ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μεγάλη Γιόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι αφιερωμένη σε εκείνους που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν, διεκδικώντας αξιοπρεπείς συνθήκες απασχόλησης και βελτίωση του βιοτικού επιπέδου κάθε οικογένειας και κάθε πολίτη.

Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο οικονομικής κρίσης και καθώς η ελληνική κοινωνία και ολόκληρη η ανθρωπότητα παραμένουν αντιμέτωπες με την πανδημία του Covid-19 και τις επιπτώσεις της, οφείλουμε όλοι να σταθούμε δίπλα στους εργαζομένους, να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά τους και να αγωνιστούμε για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. 

Το δικαίωμα στην εργασία αποτελεί ύψιστο κοινωνικό αγαθό, που οφείλουμε να προασπίζουμε σε κάθε εποχή και σε κάθε πολιτική, οικονομική και κοινωνική συγκυρία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση