HomeHL-9Υπόθεση Βαλυράκη: Νέα πραγματογνωμοσύνη σήμερα στο σκάφος του

Υπόθεση Βαλυράκη: Νέα πραγματογνωμοσύνη σήμερα στο σκάφος του

Συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα Μ. Τετάρτη πραγματοποιείται νέα πραγματογνωμοσύνη στο μικρό σκάφος του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Ερέτρια και το Νησί των Ονείρων.

«Βρισκόμαστε στην Ερέτρια για τη συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη που έχει προγραμματίσει η τοπική αρχή στο σκάφος του Σήφη ,ωστόσο δεν γνωρίζουμε περισσότερα», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη Γιάννης Παγορόπουλος.

Πριν από λίγες ημέρες κατέθεσε στη ΓΑΔΑ ο δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας που υποστήριξε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ότι είδε δυο ψαράδες να χτυπούν με κοντάρι τον πολιτικό μετά από διαπληκτισμό στη θάλασσα.

Ο μάρτυρας είχε ζητήσει να καταθέσει σε άλλη αρχή και όχι στο Λιμενικό Ερέτριας που διεξάγει τις έρευνες. Η κατάθεσή του θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς όπως υποστήριξε στην εκπομπή έχει αναγνωρίσει τους δράστες.

Κατά την ιατροδικαστική διερεύνηση εξάλλου, η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιωπούλου διαπίστωσε σύμφωνα με το πόρισμά της ότι ο Σήφης Βαλυράκης είχε χτυπηθεί και από άλλο όργανο εκτός από την προπέλα του δικού του σκάφους.

Pronews

Διαφήμιση
Διαφήμιση