HomeHL-9Άνοιγαν λάκκο στο χωράφι για να κρύψουν την… ηρωίνη

Άνοιγαν λάκκο στο χωράφι για να κρύψουν την… ηρωίνη

Τρεις συλλήψεις πραγματοποίησαν οι αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία καλοστημένη επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών είχε οργανώσει ένας Ηρακλειώτης ο οποίος συνελήφθη, μαζί με τα δύο βαποράκια, στην Αμμουδάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν οι αστυνομικοί αξιοποιώντας συγκεκριμένα στοιχεία που είχαν στον κύριο δράστη τον είχαν θέσει υπό παρακολούθηση.

Χθες, τον είδαν να βγαίνει από το σπίτι του και να πηγαίνει δίπλα σ’ ένα χωράφι, να ανοίγει έναν λάκκο για να κρύψει τα ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί έκαναν την εμφάνισή τους και αφού κατάσχεσαν μία σακκούλα με 77 συσκευασίες που περιείχαν σχεδόν 40 γραμμάρια κοκαΐνης τον συνέλαβαν.

img-90943bbb2fa15bed417f53321d03f4fa-v

Στη συνέχεια περίμεναν στο σημείο προκειμένου να καταφτάσουν τα δύο βαποράκια. Όντως λίγη ώρα αργότερα έφτασαν οι δύο άνδρες που πήγαν στο χωράφι κι έψαχναν στον λάκκο για να βρουν τα ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν και αυτούς ενώ προχώρησαν και σε έρευνα στο σπίτι όπου βρήκαν και κατάσχεσαν επιπλέον, δύο ζυγαριές ακριβείας, μικροποσότητα κοκαΐνης, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και ένα γεωργικό εργαλείο για την επιχωμάτωση των ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση