HomeHL-9Σητεία: Η αγανάκτηση του Αντιδημάρχου – 4 νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο

Σητεία: Η αγανάκτηση του Αντιδημάρχου – 4 νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο

Κάνει λόγο για μυστικοπάθεια και ολιγωρία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για μυστικοπάθεια και ολιγωρία κάνει λόγο ο αντιδήμαρχος Σητείας και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργος Αϊλαμάκης αναφορικά με την ενημέρωση για τα κρούσματα κορωνοϊού στην περιοχή της Σητείας.

Όπως τονίζει με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facbook, ο κ.Αϊλαμάκης τονίζει πως «αν γνωρίζουμε ποιοι νοσούν, θα βοηθήσει στο να μπορέσουμε ως πολιτική και κοινωνική προστασία του Δήμου, να προσφέρουμε ένα χέρι βοηθείας, θα βοηθήσει στην ιχνιλάτηση, να κάνουμε ένα τηλεφώνημα για μια καλημέρα…»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Στα πλαίσια της ενημέρωσης του κόσμου όσο αυτό είναι εφικτό καθότι έχει διαπιστωθεί μια ολιγωρία και μια στάση άκρας σιγής από τον ΕΟΔΥ , αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο Σητείας νοσηλεύονται τέσσερις (4) συγχωριανοί μας και ένας (1) διακομίστηκε στο Ηράκλειο προκειμένου να του παρασχεθεί μια επιπλέον ιατρική νοσηλεία. Η υγεία κανενός δεν εγκυμονεί κίνδυνο…
Επίσης από ελλειπή και “ντρέπομαι γι’ αυτό” ενημέρωση, ουδείς άλλος συνδημότης μας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μας, που αποτελεί μια καλή είδηση.
Με μεγάλη χαρά αναμένουμε μέρα με τη μέρα την είδηση ότι ένας ένας λαμβάνει το εξιτήριο επιστρέφοντας νικητής στη καθημερινότητα.
Και θα συνεχίσω….
Γιατί τέτοια μυστικοπάθεια… γιατί τέτοια σιγή ιχθύος….
Γιατί τέτοια στάση από τον ΕΟΔΥ..
Όλοι όσοι νοσήσαμε ή νοσούν ακόμα με COVID-19, είμαστε λεπροί; Είμαστε μιάσματα; Είμαστε στιγματισμένοι; είμαστε ανεπιθύμητοι; Είμαστε αποδιοπομπαίοι τράγοι;
Τι θα πει προσωπικά δεδομένα… εδώ κινδυνεύει η δημόσια υγεία…το να γνωρίζουμε ποιοι νοσούν, θα βοηθήσει στο να μπορέσουμε ώς πολιτική και κοινωνική προστασία του Δήμου, να προσφέρουμε ένα χέρι βοηθείας, θα βοηθήσει στην ιχνιλάτηση, να κάνουμε ένα τηλεφώνημα για μια καλημέρα, να τους δώσουμε κουράγιο ένα μήνυμα τονωτικό, μήνυμα ελπιδοφόρο όπως προσωπικά δεχόμουν αμέτρητα τηλεφωνήματα και μηνύματα ως νοσηλευόμενος και έπαιρνα δύναμη και έκανα κουράγιο έως τη στιγμή του εξιτηρίου.
Ήταν για μένα σημαντικό μέρος της φαρμακευτικής αγωγής…
Συγχαίρω τη πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Σητείας Κα Νικητακη Μαρία που με δημόσια ανάρτηση της, γνωστοποίησε ότι είναι θετική στο COVID-19.
Μεγαλείο ψυχής, παιδείας, ανθρωπιάς, λεβεντιάς …της εύχομαι ολόψυχα καλή ανάρρωση και γρήγορα να επέλθει η πλήρης ίαση της….
Ας αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για τους υπόλοιπους …
Εύχομαι με τη βοήθεια του Θεού της ιατρικής επιστήμης, να βγούμε σύντομα νικητές και αλώβητοι από αυτή τη πανδημία και τη πρωτόγνωρη για την ανθρωπότητα δοκιμασία…
Με αγάπη και απεριόριστη εκτίμηση
Αϊλαμάκης Γιώργος
Αντιδήμαρχος Σητείας»

Καλημέρα..
Στα πλαίσια της ενημέρωσης του κόσμου όσο αυτό είναι εφικτό καθότι έχει διαπιστωθεί μια ολιγορία και μια…

Δημοσιεύτηκε από Giwrgos Ailamakis στις Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021

Διαφήμιση
Διαφήμιση