HomeΣΠΟΡΑνακαινίζεται ριζικά το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο

Ανακαινίζεται ριζικά το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο

Τα έργα στο “Βαρδινογιάννειο” αποτελούν την αρχή της μεγάλης επένδυσης που πρόκειται να γίνει από τον Μιχάλη Μπούση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, τους πρώτους μήνες του νέου έτους πρόκειται να γίνει δημοπράτηση έκτασης 160 στρεμμάτων στην περιοχή του Σκαφιδαρά όπου αναμένεται να δημιουργηθούν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για τον ΟΦΗ.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το Βαρδινογιάννειο κλείνει και οι προπονήσεις του ΟΦΗ μεταφέρονται πλέον στο Παγκρήτιο.

Αναλυτικότερα το δημοσίευμα από το Gentikoule έχει ως εξής:

«Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule το αθλητικό κέντρο κλείνει και το ποδοσφαιρικό τμήμα μετακομίζει στο Παγκρήτιο Στάδιο καθώς ξεκινούν τα έργα ζωής για τον σύλλογο.

Στις 14 Δεκεμβρίου το Gentikoule είχε αποκαλύψει πως πλέον ανοίγει ο δρόμος για τα έργα πνοής ενός πανίσχυρου ΟΦΗ σε όλα τα επίπεδα αφού μέσα στους πρώτους μήνες του 2021 πρόκειται να γίνει η δημοπράτηση της έκτασης 160 στρεμμάτων στον Σκαφιδαρά όπου αναμένεται να δημιουργηθούν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις καλύπτοντας απόλυτα το μέλλον του club.

Πλέον ήρθε η ώρα να πάνε οι αποκαλύψεις ένα βήμα παραπάνω καθώς το ένα έργο συμπαρασύρει και το άλλο.

Η αρχή θα γίνει από το αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ που μετά από περισσότερα από 30 χρόνια αναμένεται να ανακατασκευαστεί πλήρως μετατρέποντας το ΒΑΚ σε μια πραγματική “κυψέλη” που θα φιλοξενεί τις ανάγκες όχι μόνο της μεγάλης ομάδας αλλά όλων των τμημάτων υποδομής.

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως το “Βαρδινογιάννειο” κλείνει οριστικά ενώ ήδη έχουν μετακομίσει στο Παγκρήτιο όλα όσα έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς η ομάδα θα προπονείται πλέον εκεί για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τα έργα πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα, εφόσον ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά, μέσα στον Ιανουάριο θα μπουν στο ΒΑΚ οι μπουλντόζες με τα έργα να αφορούν την πλήρη ανακατασκευή όλων των γηπέδων που βρίσκονται μέσα στο αθλητικό κέντρο ενώ οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως θα γίνει και κτιριακή επέκταση ώστε πλέον οι ποδοσφαιριστές να αποκτήσουν ένα από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα σε ολόκληρα την Ελλάδα.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο Ηράκλειο ο είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις τόσο με τον Υπεύθυνο Περιουσίας του Δήμου Ηρακλείου Μανώλη Βασιλάκη (για την έκταση στον Σκαφιδαρά) όσο και με τον Κώστα Βαρδαβά για την επικείμενη μετακόμιση του ΟΦΗ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Τα έργα στο “Βαρδινογιάννειο” αποτελούν την αρχή της μεγάλης επένδυσης που πρόκειται να γίνει από τον Μιχάλη Μπούση βάζοντας μπροστά τα σχέδια του για έναν ΟΦΗ με έργα που δεν έχουν γίνει ποτέ ξανά στην Κρήτη και πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις, ποδοσφαιρικά, σε ολόκληρη την Ελλάδα».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση