HomeHL-GreeceΤραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Η θεία έσωσε τα δύο αδέλφια του 16χρονου

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Η θεία έσωσε τα δύο αδέλφια του 16χρονου

Εκείνος έχασε τη ζωή του στη φωτιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από θερμαντικό σώμα ξέσπασε η φωτιά σε διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα ένα 16χρονο παιδί να χάσει τη ζωή του.

Οι πληροφορίες του GRTimes αναφέρουν ότι το 16χρονο παιδί, που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, πιθανότατα προσπάθησε να ανάψει ηλεκτρικό σώμα για να ζεσταθεί. Ωστόσο, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ξέσπασε φωτιά στο δωμάτιό του.

Παράλληλα, το thestival σημειώνει ότι στο διαμέρισμα διέμενε μια οικογένεια από την Αλβανία. Οι γονείς, την ώρα της τραγωδίας δεν βρίσκονταν στο σπίτι, καθώς ο πατέρας δούλευε και η μητέρα φέρεται να είχε φύγει, την προηγούμενη ημέρα, για τον τόπο καταγωγής της. Όταν προκλήθηκε η φωτιά, ο 16χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, βρισκόταν στο σπίτι με τα δύο μικρότερα αδέλφια του, ηλικίας 15 και 6 ετών.

Λόγω της απουσίας της μητέρας των παιδιών, στο διαμέρισμα βρισκόταν η θεία τους. Αποχώρησε για λίγα λεπτά και τότε η 15χρονη ανιψιά της την ειδοποίησε τηλεφωνικά πως ξέσπασε φωτιά στο σπίτι. Τότε εκείνη επέστρεψε όσο πιο γρήγορα μπορούσε και με αυτοθυσία μπήκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα και κατάφερε να βγάλει τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας. Στην προσπάθειά της, κάηκε μέρος του τριχωτού της κεφαλής της.

Βίντεο: Μαρτυρία για τη φωτιά στη Θεσσαλονίκη

«Η 15χρονη αδερφή εκείνη την ώρα έκανε τηλεκπαίδευση και πήγε να ελέγξει τι κάνει ο αδερφός της χωρίς να μπορεί να ανοίξει την πόρτα», ανέφερε γειτόνισσα που γνώριζε την οικογένεια.

https://www.youtube.com/watch?v=vJdYQ3ipLcQ&feature=emb_title&ab_channel=GRTIMES

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση