HomeHL-SportsΑλλάζει πάντα συνδυασμό στα στόπερ o ΟΦΗ

Αλλάζει πάντα συνδυασμό στα στόπερ o ΟΦΗ

Σε 7 φετινά τους επίσημα ματς έχουν χρησιμοποιήσει ισάριθμους διαφορετικούς συνδυασμούς παικτών στο κέντρο της άμυνάς τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οσκαρ ατυχίας διεκδικεί ο ΟΦΗ από την αρχή της σεζόν, καθώς στο «Γεντί Κουλέ» πλανάται μία «κατάρα» τραυματισμών που δεν έχουν επιτρέψει στον Γιώργο Σίμο να διατηρήσει έναν κορμό.

Για παράδειγμα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ που ακολουθεί και σε σύγκριση με τον τελευταίο της Τρίπολης θα έχει και πάλι τον Σολίς που φαίνεται πως αποθεραπεύτηκε, όμως «έχασε» για διάφορους λόγους τους Σελίμοβιτς, Ναμπί, Σαρδινέρο και εκ νέου ο νεαρός τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε το εξής.

Οι Κρητικοί έχουν δώσει φέτος 7 επίσημα ματς, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου με τον Απόλλωνα Λεμεσού για το Europa League και λόγω των απουσιών που συνεχώς παρατηρούνται, παρατάχθηκαν με ισάριθμους διαφορετικούς συνδυασμούς στα στόπερ, ανεξάρτητα αν έπαιξαν με τέσσερις ή πέντε στα μετόπισθεν!

Δηλαδή όχι μόνο δεν υπάρχει κάποιο δίδυμο ή μία τριάδα κεντρικών αμυντικών που να εμφανίστηκε σε δύο σερί αναμετρήσεις αλλά ούτε καν σε δύο διαφορετικές έστω και σε μεταγενέστερο χρόνο.

Μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις τριάδας υπήρξαν δύο παίκτες που παρέμειναν στην ενδεκάδα, αλλά ποτέ και οι τρεις!

Συνολικά μέχρι στιγμής πέντε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει στα στόπερ και ο Σελίμοβιτς μετρά τις περισσότερες εκεί εμφανίσεις, 5 συνολικά. Ακολουθούν οι Γιαννούλης, Διαμάντης από 4, ο Βούρος μετρά 3 και ο Μαρινάκης 2.

Αυτόματα γίνεται εύκολα αντιληπτό πως επηρεάζει ο όρος συνοχή αλλά και της ομοιογένειας, από οι 3 από τους 5 προαναφερθέντες αποκτήθηκαν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο (Σελίμοβιτς, Βούρος, Διαμάντης).

ΟΙ ΣΤΟΠΕΡ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ

Απόλλων Λεμεσού
Μαρινάκης, Βούρος, Σελίμοβιτς

Παναιτωλικός
Γιαννούλης, Βούρος

Λαμία
Γιαννούλης, Σελίμοβιτς, Διαμάντης

Ατρόμητο
Γιαννούλης, Σελίμοβιτς, Βούρος

ΠΑΟΚ
Μαρινάκης, Σελίμοβιτς, Διαμάντης

Παναθηναϊκό
Γιαννούλης, Διαμάντης

Αστέρας Τρίπολης
Σελίμοβιτς, Διαμάντης

Διαφήμιση
Διαφήμιση